Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ha valaki 16-17 évesen gyerekes?
értem például a viselkedését, beszédét!
de bármi ami eszetekbe jut irhatjátok!
és ha nem beszél ugy pl: h szupcsi szercsi és társai..
esetleg annyi h nemmer bezsélgetni azzal a srácal aki bejön neki! az gyerekesnek számít?
"kösszikeh, szupcsika, lávollak, szercsizlek, bajjátnőm, - na az ilyen kényes dumák iszonyúan gyerekesek és gázosak is!!!!"
ez nem gyerekes, ez p*csás!
egyszerűen nem komoly, nem tudsz elbeszélgetni vele lelkizősen, komolyan, amúgy szerintem ezzel nincs, gond én is gyerekes vagyok még
jah és szerencsére nem beszélek így xD
kérdező: az abszolut nem gyerekes ha nem mersz odamenni, mert pl nem is a te dolgod lenne h elsőnek odamenj!!! Nekem is tetszettek anno srácok de egyikhez se mentem oda mindig messziről bámultam őket, aztán vagy odajött vagy nem!:)
17:27- ha megnézed kik beszélnek így (12-16ig pl) na azok gyerekek.
17.14es voltam
17.14es
igazad van abban, hogy a 12-16 évesek beszélnek így, de nézz végig rajtuk, az én sulimban az olyan kis ribizlik mondanak ilyet, akiken már végig ment a fél iskola
hát nekem a 13 éves húgom beszél így, nagyon idegesítő. amúgy én meg szeretem a nyalókat (nem félreérteni), de attól még nem vagyok gyerekes. legalábbis nem e miatt vagyok az. az már inkább, amikor odamentem egy buliba a biztonsági őrhöz és lelőttem vízipisztollyal:D szerintem gyerekesnek lenni sokszor vicces.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!