Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyi évesen is ilyen gyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi évesen is ilyen gyerekes tud lenni a volt barátom?! Esetleg vmi durvább szöveg amivel leállíthatom?

Figyelt kérdés

16 voltam, ő 26, akkor még az idősebbeket szerettem, bár most is, de nem ekkora korkülönbséggel :) Jártunk pár hónapig, de azt dobott, tanultam belőle!

Persze szakítás után küldözgetett nekem félmesztelen csajos képeket, "Ez az új csajom" szöveggel. Töröltem, nem kezdtem vele veszekedni, nem akartam lesúlyedni az ő színtjére. 2 év el telt, de még mindig keres, irogat, stb. Nem szoktam neki visszaírni, ignorálom, de tudja, hogy nekem nem kell!

Azt nem értem, hogy régebben ő mondta rám, hogy gyerekes vagyok, szerintem pedig itt a gyerekes csakis ő!

Ha legközelebb jelentkezne és írnák neki vissza, akkor mit, hogy végre leszálljon rólam?!Bár már mindennel próbálkoztam.

De zavar, tényleg vannak még ilyen gyerekes 28-29 éves pasik?

Lány/18/

2009. febr. 7. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:

igen sajna vannak ilyen pasik én 17 vagyok és 32 volt a pasim fél éve dobtam, mert tul sokat várt el tölem hirtelen családot akart!meg minden hol ott ö semmit sem tudott tenni ezért, és nem értette meg h én nem vagyok ugy h szüljek, és a családom fenyegeti meg ilyenek!!!!

De a te pasid szerencsére csak téged zaklat! ami nagyon ciki tőle mert ahogy leirtad ő dobott? akkor viszot az a meg oldás h a fejéhez vágod h minek irogat amikor ö dobott! és miért van rád szorulva estetleg nem tud össze jönni más csajjal?? mert mindenki le nézni? szal érted? ilyen megalázo nagyképű oltásokat h azt higye h meg változtál. és h ne is ismerjen rád!! légy nagyon "paraszt" vele.. nyugi ha vissza olt h mi van veled vagy bármi vel mondhatod neki h nayon meg lesz verve ha nem fejezi be! .....

de ne fenyeges szoszerint csak ird körül mert figyelni kell ilyenkor a jogi oldalakat!!!! is mivel nagyon vissza tud ő s végni ha még neki áll feljebb és enetán feljelent!!!!

2009. febr. 7. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem gyerekességre, hanem valami mentális problémára utal inkább. A durva szöveget inkább hagyd, mert az csak olaj lesz a tűzre.
2009. febr. 7. 13:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi, de ez már szerintem eléggé durva, fenyegetni semmikép se fogom. Ahogy írtam nem vagyok vele egy szinten :)

Én olyan "beköpésekre" gondoltam, ami durva de egyben vicces is, de csak az én szememben lenne vicces :)

Nálunk nem volt a gond a család, de igen, az ő korukban már az is fontos, szóval jobb volt belőle kilépni, és örülök, hogy szakított velem akkor. De ezt a viselkedését nem értem, és zavar!

2009. febr. 7. 13:43
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem úgy durvát, hogy "szállj le rólam mer kapsz", hanem vicceset, ami neki ciki lesz...No szóval értitek...

Hiába, nem reagálok az üzeneteire, úgyis ír, és zavar.

2009. febr. 7. 13:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Írd azt, hogy Hepás vagy, tuti leszáll rólad....:)))))
2009. febr. 7. 13:47
 6/7 A kérdező kommentje:

És ami a hab a tortán, mindig ha ír olyanokat, h: Szia drága, akkor ma talizunk?...

Mintha elmentek volna neki otthonról.....pff

2009. febr. 7. 13:47
 7/7 A kérdező kommentje:
kösz :D
2009. febr. 7. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!