Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi évesen is ilyen gyerekes tud lenni a volt barátom?! Esetleg vmi durvább szöveg amivel leállíthatom?
16 voltam, ő 26, akkor még az idősebbeket szerettem, bár most is, de nem ekkora korkülönbséggel :) Jártunk pár hónapig, de azt dobott, tanultam belőle!
Persze szakítás után küldözgetett nekem félmesztelen csajos képeket, "Ez az új csajom" szöveggel. Töröltem, nem kezdtem vele veszekedni, nem akartam lesúlyedni az ő színtjére. 2 év el telt, de még mindig keres, irogat, stb. Nem szoktam neki visszaírni, ignorálom, de tudja, hogy nekem nem kell!
Azt nem értem, hogy régebben ő mondta rám, hogy gyerekes vagyok, szerintem pedig itt a gyerekes csakis ő!
Ha legközelebb jelentkezne és írnák neki vissza, akkor mit, hogy végre leszálljon rólam?!Bár már mindennel próbálkoztam.
De zavar, tényleg vannak még ilyen gyerekes 28-29 éves pasik?
Lány/18/
igen sajna vannak ilyen pasik én 17 vagyok és 32 volt a pasim fél éve dobtam, mert tul sokat várt el tölem hirtelen családot akart!meg minden hol ott ö semmit sem tudott tenni ezért, és nem értette meg h én nem vagyok ugy h szüljek, és a családom fenyegeti meg ilyenek!!!!
De a te pasid szerencsére csak téged zaklat! ami nagyon ciki tőle mert ahogy leirtad ő dobott? akkor viszot az a meg oldás h a fejéhez vágod h minek irogat amikor ö dobott! és miért van rád szorulva estetleg nem tud össze jönni más csajjal?? mert mindenki le nézni? szal érted? ilyen megalázo nagyképű oltásokat h azt higye h meg változtál. és h ne is ismerjen rád!! légy nagyon "paraszt" vele.. nyugi ha vissza olt h mi van veled vagy bármi vel mondhatod neki h nayon meg lesz verve ha nem fejezi be! .....
de ne fenyeges szoszerint csak ird körül mert figyelni kell ilyenkor a jogi oldalakat!!!! is mivel nagyon vissza tud ő s végni ha még neki áll feljebb és enetán feljelent!!!!
Köszi, de ez már szerintem eléggé durva, fenyegetni semmikép se fogom. Ahogy írtam nem vagyok vele egy szinten :)
Én olyan "beköpésekre" gondoltam, ami durva de egyben vicces is, de csak az én szememben lenne vicces :)
Nálunk nem volt a gond a család, de igen, az ő korukban már az is fontos, szóval jobb volt belőle kilépni, és örülök, hogy szakított velem akkor. De ezt a viselkedését nem értem, és zavar!
Nem úgy durvát, hogy "szállj le rólam mer kapsz", hanem vicceset, ami neki ciki lesz...No szóval értitek...
Hiába, nem reagálok az üzeneteire, úgyis ír, és zavar.
És ami a hab a tortán, mindig ha ír olyanokat, h: Szia drága, akkor ma talizunk?...
Mintha elmentek volna neki otthonról.....pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!