Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az, hogy már nagyon...

Miért van az, hogy már nagyon kívánom a szexet?

Figyelt kérdés

De nem tenném meg csak úgy. És párkapcsolatot meg azért nem akarok ,hogy lefeküdjek valakivel:S Nehezen is leszek szerelmes.

Hogy állítsam le magam,hogy ne kívánjam?

2011. ápr. 2. 18:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
volt...csak ő nem akart tőlem semmit
2011. ápr. 2. 18:39
 12/22 A kérdező kommentje:

"A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:39"

talán beszélgetni beszélgethetünk az nem árt senkinek.. írj ha akarsz privit

2011. ápr. 2. 18:40
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha volt akkor lesz is :) Ne add fel! A saját érdekedben jobb lesz ha lesz egy kapcsolatod. Ha tényleg nagyon akarsz szexelni, elnyomhatod, de nem sokáig. Sokkal rosszabb lesz ha később "robban ki" belőled és lefekszel ez első pasival aki eléd kerül.
2011. ápr. 2. 18:42
 14/22 A kérdező kommentje:

"A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:42"

Tudom.

ha akartam volna már elveszíthettem volna de nem akartam nekem fontosak az érzelmek csak néha már kezdem azt hinni ,hogy nincs olyan aki mellém rendelt volna valakit a sors.:S pedig mindenki körülöttem megtalálja vagy találta eddig a párját csak én nem. de nem adom fel azért

2011. ápr. 2. 18:44
 15/22 anonim ***** válasza:
Ugyan ez a helyzet nálam is.:S Teljesen megértelek, és őszintén:fogalmam nincs,hogy lehet elfojtani a vágyat.Sztem jól csinálod,hogy vársz arra a bizonyos vkire,aki majd megérdemli.Én is hasonlóan gondolom.
2011. ápr. 2. 18:51
 16/22 A kérdező kommentje:

utolsó, lány vagy vagy fiú?

várok én csak nem tudom meddig, és vajon érdemes-e elpazarolni ezzel az ifjú éveimet persze kivételesen ha a fiatal éveimben köszönt be a szerelem mert akkor nem pazarlom el...érted azért

nehéz

2011. ápr. 2. 18:53
 17/22 anonim ***** válasza:
Hasonlóképp vagyok, én is legszivesebben egész nap szexelnék, de nekem akár elfojtom akár nem nem nagyon van rá lehetőségem mivel én pasi vagyok a csajok meg kevésbé könnyen kaphatóak (de jó is nektek). Szerintem nem érdemes elpazarolni mert a szex az iszonyat jó dolog, tehát addig fojtsd el amíg nem őrülsz bele, de inkább keress egy pasit néha aki normálisnak tűnik. És ne feledd sőt ha szerencséd van egy egyéjszakásból is kialakulhat komoly kapcsolat, ha meg nem akkor marad az élvezet. 24/f
2011. ápr. 2. 19:18
 18/22 A kérdező kommentje:

lehet már beleőrültem:D na jó az még 'messze' van;)

utolsó: de gondolom te már nem vagy szűz..

azért a pasik is tudnak maguknak szerezni könnyen kapható lányokat leméssz a discoba és máris van.ilyen egyszerű:d de azt hiszem nekem nem lenne ilyen egyszerű, mert nekem erre nincs igényem.

azt sem tudom mikor lenne jó nem hiszem h mostanában befog köszönteni a szerelem az életembe.

2011. ápr. 2. 19:25
 19/22 anonim ***** válasza:
Szállj le a magas lóról, és máris megtalálod az igazit.
2011. ápr. 2. 22:39
 20/22 A kérdező kommentje:

Haha tudtam, hogy jönni fog egy ilyen válasz.

Nos, még egy pónira sem ültem fel nemhogy egy magas lóra:) Mivel nincs mire fel :) nem vágyok én brad pitt re meg hasonlókra. reálisak az elvárásaim. csak hát van akinek kedvező van akinek nem.:) ez van.

2011. ápr. 2. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!