Miért van az, hogy már nagyon kívánom a szexet?
De nem tenném meg csak úgy. És párkapcsolatot meg azért nem akarok ,hogy lefeküdjek valakivel:S Nehezen is leszek szerelmes.
Hogy állítsam le magam,hogy ne kívánjam?
"A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:39"
talán beszélgetni beszélgethetünk az nem árt senkinek.. írj ha akarsz privit
"A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:42"
Tudom.
ha akartam volna már elveszíthettem volna de nem akartam nekem fontosak az érzelmek csak néha már kezdem azt hinni ,hogy nincs olyan aki mellém rendelt volna valakit a sors.:S pedig mindenki körülöttem megtalálja vagy találta eddig a párját csak én nem. de nem adom fel azért
utolsó, lány vagy vagy fiú?
várok én csak nem tudom meddig, és vajon érdemes-e elpazarolni ezzel az ifjú éveimet persze kivételesen ha a fiatal éveimben köszönt be a szerelem mert akkor nem pazarlom el...érted azért
nehéz
lehet már beleőrültem:D na jó az még 'messze' van;)
utolsó: de gondolom te már nem vagy szűz..
azért a pasik is tudnak maguknak szerezni könnyen kapható lányokat leméssz a discoba és máris van.ilyen egyszerű:d de azt hiszem nekem nem lenne ilyen egyszerű, mert nekem erre nincs igényem.
azt sem tudom mikor lenne jó nem hiszem h mostanában befog köszönteni a szerelem az életembe.
Haha tudtam, hogy jönni fog egy ilyen válasz.
Nos, még egy pónira sem ültem fel nemhogy egy magas lóra:) Mivel nincs mire fel :) nem vágyok én brad pitt re meg hasonlókra. reálisak az elvárásaim. csak hát van akinek kedvező van akinek nem.:) ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!