Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kívánom a szexet, miért...

Kívánom a szexet, miért történik ez?

Figyelt kérdés
Szóval 17 vagyok és a barátommal fél év együtt járás után el akartam veszíteni a szüzességemet. Sose erőltette, sose volt kényszer, azt mondta, mikor majd én is szeretném, akkor egyszerűen továbblépünk pettingből. Nagyon kívántam ( tényleg rendesen benedvesedtem) azon az estén mikor végre úgy alakult, hogy megtörténik. De vmi nem ment...nem tudta betenni.Mármint megpróbálta, és egyszerűen nem tudott behatolni. Én ideges voltam tegyük hozzá...A barátnőim szerint lehet hogy túl vastag volt neki és azért fájt ennyire..de nem. Teljesen átlag méret ( szemre kb., sose méregettem) és ezért nagyon rosszl éreztem magam.Ezután mgé egyszer próbálkoztunk, hasonlóan sikertelenül. Szakítottunk ( nem ő, én )és bár nem ez volt a főindok, nyilván nem tett jót a kapcsolatunknak. Most itt vagyok, immár 18 évesen, és nagyon kívánom így több hónappal a szakítás után is. Maszturbálásnál próbálkozom kül. "tárgyakkal" 3 centi átmérőig minden ok..felette esélytelen. Mi tévő legyek? És a makknál szerintetek mekkora átmérőjű egy pénisz? mert ugye az hatol be elsőként..nálam meg minden csődöt mondott. :(
2010. dec. 17. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Majd ha tényleg olyan párt fogsz találni, akiben megbízol, akkor nem lesz gond. Azért általában egy pénisz nem 3 centi, hanem kicsit nagyobb, de nem ettől függ az egész, hogy beléd fér-e vagy sem. Ennek pszichés okai vannak, a legény meg nem volt elég tökös, hogy benyomja, ha szorul is egy kicsit. Ő is bátortalan volt, meg te is, majd alakul, ne izgulj. Ha meg emiatt hagyott ott, akkor megérdemli, hogy kihagyott téged...
2010. dec. 17. 11:24
 2/7 anonim ***** válasza:

első nagyon félrebeszél...

nem a pénisz hosszára írta hogy 3 centi hanem a vastagságra

nem a fiú dobta hanem a lány (kérdező)

a többi igaz volt :D

2010. dec. 17. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:
3 centinél nagyobb, és az elsőnek igaza van, kivéve az utolsó mondatot. Keményebben kell tolni.
2010. dec. 17. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is pszichés eredetű a dolog. Túlságosan izgultál már először is, utána meg már amiatt is, hogy vajon most menni fog e, ha legutóbb nem sikerült... Nekem is nagyon fájt, mikor betolta a barátom (igen, Ő betolta, mert kértem, hogy tegye), aztán mondtam, hogy várjunk kicsit, mert nagyon fáj, kb 1 perc múlva szóltam, hogy mehet, és ne hagyja abba, és az elején tényleg nagyon fájt, de aztán "kitágult" és tudtunk rendesen szeretkezni. Szóval egyrészt nem szabad úgy izgulnod, másrészt nem szabad abbahagyni, akkor se ha fáj, és ha minden jól megy, akkor egy idő után már talán nem fog fájni. 20/L (17 múltam, mikor megtörtént)
2010. dec. 17. 13:41
 5/7 Sleepmonster válasza:

Mindent leírtak előttem! Ez csak az izgalom és a drukk hatása az első miatt. A feszültség oldásra nem gondoltatok. Nem akarom azt sugallni, hogy inni kellett volna előtte mondjuk egy kis pezsgőt vagy párkorty bort (de nem ártott volna). Valamint nem kell elsietni. Tudom elég gáz ha nem megy a dolog valamelyikőtök miatt... De fél év alatt szerintem eléggé megismertétek egymást ahhoz, hogy egy két apró malőr közétek álljon.

A 3 cm meg csak a kezdet. A potens cerka akár 5-6 cm is lehet. ...És ez csak a feje! :D

2010. dec. 18. 14:51
 6/7 egyvalakivagyok válasza:

Szia.:)

akoromat nemárulom el inkább mert megilyednél:D

énisugyanígy voltam ezzel. igaz amikor lefeküdtem a pasassalnemjártunk... azótasem. csak legjobb barátok vagyunk.

elsönek mondanám. hogy ennek nem csak pszichés oka van. ha egyszerüen túlvastag a fiú pénisze és a lány túl szük akkor megesikazilyen. viszont abban iagaza van az elsö válaszolónak hogy erösebben kelett volna tolni. Lehe hogy a pasi volt a bátortalan: /

Nállam olyan volt, hogy kb 10 percet kínlódtunk azzal hogy beférjen... dehvalahogy csak sikerült:D jót is röhögtünk rajta:D

2010. dec. 18. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Oooo... hat en nem voltam szuz mar, sot, tobb hosszu tavu kapcsolaton is tulvoltam, amikor a mostanimmal osszekerultem... elso alkalommal o sem tudta nekem betenni, mert az atmeroje boven meghaladta az azelotti fiuk mereteit... aztan idovel sikerult, ahogy egyre jobban biztam benne. Neha meg most is gondot okoz a meret :)))

Ujjakkal lehet segiteni sokat ;)

2010. dec. 20. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!