Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Hogyan mondjam el neki, hogy kívánom a szexet?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már több mint 8hónapja járok. Ő még szűz. Nagyon hiányom van, gondolhatjátok, 8 hónap szex nélkül. Hogyan kezdjem rávezetni? Ha összejönne, milyen helyszínen legyen?

f15

2011. febr. 21. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon hiányom van, gondolhatjátok, 8 hónap szex nélkül. Hogyan kezdjem rávezetni? "

Szegénykém, még az a csoda, hogy élsz ezek után...

Képzeld, én másfél éve nem szexeltem senkivel, és élek. Amúgy a leányzó hány éves? Ha ennyi, mint te, akkor még ráértek a szexel bőven!

2011. febr. 21. 13:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk így: "Szívem, kívánom a szexet."
2011. febr. 21. 13:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kis takony vagy te még. Tudod ki hiszi el neked, hogy b*sztál már. Nehogy belehaljál már.
2011. febr. 21. 13:49
 4/6 anonim válasza:
Szerintem verd ki magadnak. Ha már a saját szexuális életedet egy életre elszúrtad 14 évesen, legalább a lányét ne szúrd el. Majd ha szeretne fog szexualizálni, remélem olyan 4-5 évig még vár ezzel a saját érdekében.
2011. febr. 21. 14:20
 5/6 SzabóTamás válasza:

Mi a barátnőmmel lassan 2 éve járunk,és eszünkbe sem fordul Szex.

16/F

2011. febr. 24. 15:14
 6/6 SzabóTamás válasza:
Anyád mit szóllna ha megtudná h masztizol?
2011. febr. 25. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!