Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért kell beleszólni ha...

Miért kell beleszólni ha valaki korán vesztette el a szüzességét?

Figyelt kérdés
Miért kell valakit azzal cseszegetni, kibeszélni, ha korán elvesztette a szüzességét? (előző pár kérdés miatt teszem ezt fel). Nem lenne ez mindenkinek a saját dolga, hogy ki hány évesen vesztette el? Én pl. nem nézek le senkit ha 14 évesen vesztette el, de kezdem egyre jobban megutálni azokat akik ez alapján ítélkeznek.
2009. febr. 26. 17:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
92%

Azért mert NORMÁLIS esetben ha valaki elveszti, akkor onnantól felnőtté vál vmilyen szinten, felelősséget kell vállalnia, és NORMÁLIS esetben tartós kapcsolatban teszi meg, szóval onnantól gyakran csinálni fogják és majdnemhogy mindennapossá válik (kinek hogy). Na de... Te gondolod, hogy egy gyereknek ilyen hamar hipp-hopp felnőtté kéne válnia? Lehet, hogy akkor vonzza a dolog, meg hú de szerelmes, de később visszatekint és nem fogja látni a gyerekkorát, és egy nagyon fontos életszakasz marad ki az életéből.

De igaz, senki nem fog megtérni, az agresszív beszólásokra pedig csak mégagresszívabban és makacsabban reagál. Senki nem fog itt megtérni, csak én egyedül azt nem értem, hogy akkor minek teszi fel a kis kérdéseit? Vakon ragaszkodik a saját álláspontjához és mondogatja, hogy érett és mindent tud, aztán mégis itt kérdezget. Na mindegy, mindenki maga dönti el, a lényeg, hogy másnak ne ártson a tetteivel.

2009. febr. 26. 18:52
 22/27 anonim ***** válasza:
92%

Jaj...ez egy olyan oldal ahol véleményt kérnek...a negatívat is tudni kell elfogadni....én 21 éves leszek most, te 15 vagy..nem vagyok sokkal idősebb...és 18 voltam mikor elvesztettem , másfél év után...hogy miért?Mert engem anyukám így nevelt, nem tudnám megmondani, mert nyilván kivántam apárom , szerettem(vagyis most is, mert még mindig vele vagyok)

de egyszerűen ugy éreztem, hogy nem akarom akkor csinálni, ha közben tudom, hogy anyukám szégyenkezne miattam ha tudná...én tiszta lelkiismerettel akartam csinálni, ugy hogy ha anyu megkérdezni, öszintén mondhassam hogy igen megtörtént....a legtöbb 15-16 éves itt sipákol, hogy jaj anyu el akar vinni orvoshoz, jaj nem engedik..hát ha valaki elég érett a sexre akkor könyörgöm legyen már elég érett ahhoz is hogy anyunak ne kelljen hazudnia...

én nem ítélek el senkit ..vagyis hát mindenkinek megvan a véleménye , ezen nem lehet változtatni, emberek vagyunk..mindenki más értékrend szerint méri ezt a dolgot..nekem fontos volt, hogy várjak vele, igy eszerint gondolkodok erről, és nem tudom elfogadni , mikor 13 évesek írják , hogy 3 hónapja járnak valakivel és hu de akarják...sztem ez nagyon durva...ja és hogy ki hány fiúval volt?van olyan barátnőm aki már most volt 10-15 tel és még életében nem volt hüvelyi orgazmusa...nekem csak egy párom volt, és mindig van...ennyit a tapasztalatról...

szerintem ha szeretsz valakit megéri várni, mert minek kapkodnátok?ki kell élvezni a kamaszkort!!!ez a ti érdeketek...a csókok a simogatások:D ezek az izgalmak olyan dolgok amiket később már nem pótolhatsz...aki 14 évesen már sexel egy csomó lelki lépcsőről lemarad...és sztem a többi kapcsolatában is előbb ugrik majd bele a sexbe...

P.Rita

2009. febr. 26. 20:54
 23/27 anonim ***** válasza:

Kedves utánam író, azon nem gondolkodtál, hogy azok a bizonyos "felnőtt emberszerű lények" milyen stílusban írnak? Amúgy megkeresném neked a kérdésem nagyon szívesen, de ez már másik acc, szal nem tudok mit tenni. Normális hangnemben írtam az biztos.

Egy szóval se mondtam, hogy nem fogadtam el a negatív kritikákat is, tudtam is, hogy biztos, hogy lesznek ilyenek. Miért ne lennének?

Én megértem, hogy a legtöbben, akik ilyenkor kezdik, nem szerelemből/divatból/miegymásból csinálják.. Ez nincs így rendjén, szerintem tudják ők is. De könyörgöm.. miért kell általánosítani? Csak ennyi a probléma. De épp elég ahhoz, hogy páran ellenszenvvel viseljék ezt..

Amúgy akinek agresszíven jött át az írásom, attól elnézést, nem olyannak szántam, de a betűkön keresztül nem fognak átmenni az érzelmek (:

2009. febr. 26. 22:33
 24/27 A kérdező kommentje:
amúgy csak feltettem ezt a kérdést. én se nagyon fogom még elveszteni 2-3 évig.
2009. febr. 26. 23:44
 25/27 anonim ***** válasza:
Akik szerelemből tették azokat nem kell elítélni deh aki 14 évesen szórakozást csinál a szexből az azért már egy kicsit durva és hogy csak egy kis játékból fekszik össze vkivel!!!
2009. febr. 28. 11:31
 26/27 anonim ***** válasza:
Nekem egy fiú ismerősöm mesélte, hogy 14 éves volt mikor elvesztette, nekem korainak tűnt, de nem ítéltem el ezért sohasem.
2009. febr. 28. 13:23
 27/27 anonim ***** válasza:
77%

Ha divatból csinálják a gyerekek, ezt a dolgot akkor nem lehet őket megvetni, mert a divat az húzza az embert. Ha meg a fene nagy szexuális felhevültségből, ami minden egészséges emberben benne van akkor se lehet elítélni, maximum szomorkodni, hogy milyen sekélyes is tud lenni ez a világ.

Ha ilyen dolgok gyerekkorban kezdődnek, mi marad a felnőtt korra?

A kiégettségen, gyógyszerfüggésen, és a depresszión kívül.

2009. febr. 28. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!