Miért kell beleszólni ha valaki korán vesztette el a szüzességét?
Figyelt kérdés
Miért kell valakit azzal cseszegetni, kibeszélni, ha korán elvesztette a szüzességét? (előző pár kérdés miatt teszem ezt fel). Nem lenne ez mindenkinek a saját dolga, hogy ki hány évesen vesztette el? Én pl. nem nézek le senkit ha 14 évesen vesztette el, de kezdem egyre jobban megutálni azokat akik ez alapján ítélkeznek.2009. febr. 26. 17:20
1/27 A kérdező kommentje:
Meg itt mondják sokan, hogy tartogatják x éves korukig, meg hogy 25 évesen még csak 1-2 emberrel voltak, aztán hallom, hogy később pár év után megcsalják párjukat mert hogy 'nem éltem ki magam'...
2009. febr. 26. 17:25
2/27 anonim válasza:
osztom a véleményt..:) igazad van sztem...am te szűz vagy még? hány éves vagy?
15/L
3/27 A kérdező kommentje:
igen szűz vagyok, de soha nem ítélkezek ez alapján :)
15/F
2009. febr. 26. 17:29
4/27 anonim válasza:
Üdv.
Nem tudom te hány éves vagy, szűz vagy-e még... De hidd el, nem viccből írják/írjuk hogy most ez divat... Nagyon sok osztálytársam egyéb témát sem ismer mint a szex... Így megb*sztam, úgy megb*sztam, így lecidáztam, stbstb. Én nem vagyok az a könyvmoly, vagy akármi, hogy ezért zavar, mert még nem voltam nővel... Szerintem aki dicsekedik vele haverok előtt, az eláshatja magát. Én speciel sosem tenném, megtartanám magamnak, és kb. ennyi.
18/F.
5/27 anonim válasza:
jogosnak tartom a kis mérgelődésedet. én férfi létemre 13évesen voltam először a gyönyör kapujában és nem szenvedek ez miatt semmi hátrányban. de a mai hozzám hasonlók már igen mint pl a megvető tekintetek és beszólások...na ettől biztos nem fog fejlődni a kis emberke max. eltöpreng azon hogy hibázott-e és sztem nem kéne :) éljenek a fiatalok, milyen jó is nekik akik még csak most kezdik el...hmmm....:D
6/27 anonim válasza:
Én azokat nézem le, akik 14 évesen divatból vesztik el, vagy úgy ébrednek egy buli után h hopp, nem vagyok szűz, esetleg több f.aszt fogtak mint kilincset. De nem ítélem el azokat, akik szerelemből tették vagy megbánták, mert mindenki hibázhat az életében.
7/27 A kérdező kommentje:
csak itt azzal volt a gondom, hogy valaki beírt egy számot (hány emberrel volt), semmi dicsekedés vagy ilyesmi és le lett szavazva ..
2009. febr. 26. 17:33
8/27 anonim válasza:
Én nem osztok senkit, csak Te 15 évesen nem láthatod azt amit én 25 évesen. Amikor én 14 voltam azt sem tudtam szinte mi az a sex és a társaim sem...tokmás világ volt, és hidd el majd rájössz, hogy mennyivel jobb volt.
9/27 anonim válasza:
de azért nekem arról az osztálytársamról megvan a véleményem amelyik 2hónapja töltötte a 14et és már igy meg....ugy meg....3pasival(nem egyszerre:D) egy nyár alatt...hááát azért..na mind1
10/27 anonim válasza:
Amúgy meg ez azért van, hogy elmondjuk a véleményünket... Ami mellesleg nem lehet annyira nemigaz, ha már ilyen sokan mondják... De azért az ember nagyjából számíthat rá, hogy mi lesz a reakció. Ha nem akarja hallani, akkor ne írja ide!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!