Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért kell beleszólni ha...

Miért kell beleszólni ha valaki korán vesztette el a szüzességét?

Figyelt kérdés
Miért kell valakit azzal cseszegetni, kibeszélni, ha korán elvesztette a szüzességét? (előző pár kérdés miatt teszem ezt fel). Nem lenne ez mindenkinek a saját dolga, hogy ki hány évesen vesztette el? Én pl. nem nézek le senkit ha 14 évesen vesztette el, de kezdem egyre jobban megutálni azokat akik ez alapján ítélkeznek.
2009. febr. 26. 17:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%

"Nem lenne ez mindenkinek a saját dolga, hogy ki hány évesen vesztette el?"

De, igazad van, az lenne. Tartsa csak meg mindenki szépen magának, akkor nem "bántják" emiatt.

Csak azt tudják bántani, aki kiírja ide, meg dicsekszik vele, nemdebár?? Aki meg kiírja, az meg is érdemli, h (jogosan!) beszóljanak neki. Amúgy a legtöbb "beszóló" nem nagyi-korú, hanem huszonéves, aki nemrég élte át ezt a kort és van viaszonyítási alapja, meg kialakult értékrendje is, és nem csak a beszólás vágya hajtja, meg a papolásé, hanem a fiataloknak akar jót. Aki ezt nem érti, az elég sajnálatra méltó.

2009. febr. 26. 17:53
 12/27 anonim ***** válasza:
72%

Tudod, ma ilyen rohanó világban élünk, mindenki azt hiszi, hogy ha már elmúlik húsz éves akkor mehet nyugdíjba és ennyi. Hiába ki kell élni magadat már 14 évesen, nagykanállal falni kell az életet, mert csak a hedonizmus a nyerő, piálni kell, cigizni, füvezni, kábszerezni, dugni orrba szájba, még mielőtt személyi igazolványt kaphatnál, mert amúgy nem vagy ember. Én 18 és fél vagyok, kb egy hónapja volt először partnerkapcsolatom, és az elmúlt 3 és fél évben olyan közösségben voltam (osztály, évfolyam, baráti kör), ahol mindenki már 2 éve legalább megkezdte a szexuális életet és miegymást. Sosem izgatott, hogy ki mit mond arra, hogy nekem még nem jött össze, aki azzal nagyzol, hogy már dugott, meg azért nézi le a másikat mert az még nem, az egy fogyatékos nyomorék és Te sokkal különb vagy nála!

F/18

2009. febr. 26. 17:54
 13/27 anonim ***** válasza:
77%

Talán még reménykedünk abban,hogyha sokat ugatunk a "gyerekeknek",fiataloknak akkor megállhat ez a folyamat!

Én félek belegondolni abba,hogy az én időmben az volt csak ciki,ha valaki érettségi évében még szűz volt,most a 16 a "legelfogadottabb",de lehet mire az én lányom felnő,teljesen természetes lesz,hogy 13 évesen már dugdossa valaki,olyan korban,amikor én még babáztam!

Előbb éri csalódás,amit ilyen fiatalon talán még nehezebb feldolgozni,és értékes évek vesznek el a gyerekkorból,az önfeledt szórakozásból.

Én igyekszek senkit se megszólni érte,de nem hiszem,hogy lelkileg erre ilyen fiatalon meg lehet érni,bármennyire hamar érnek is a ami fiatalok!

Bocs!

Pontozzatok

24 L

2009. febr. 26. 18:00
 14/27 anonim ***** válasza:
91%
Én is elég fiatalon, 16 évesen vesztettem el, 10éve.Talán ma másképp csinálnám(de csak mert csalódtam).Saját kárán tanul az ember.De nem lettem k-a, és azóta is stabil párkapcsolataim vannak.Szóval szerintem mint minden másban is, emberfüggő hogy kire hogyan hat.
2009. febr. 26. 18:19
 15/27 anonim ***** válasza:
79%
22 vagyok, és ha egyszer lányom lesz, tuti nem fog 13 évesen fiuzgatni, meg dugni senkivel, ez biztos (nem eltiltom csak úgy nevelem majd). Lehet akkor majd írni fog egy ehhez hasonló oldalra és panaszkodni fog mennyire tapló apa vagyok, de tuti, hogy 18 évesen örülni fog annak, hogy 14 évesen nem engedtem, hogy a fiujánál aludjon. az meg nemhat meg, hogy más szülő hogyan cseszi el a gyerekét.
2009. febr. 26. 18:21
 16/27 anonim ***** válasza:
50%

18.00

Én írtam!

És én se arra vágyok,hogy 13 évesen ilyen életet éljen!

Azt hittem egyértelmű volt véleménynyílvánításom!

2009. febr. 26. 18:29
 17/27 anonim ***** válasza:
93%

Én 15 évesen vesztettem el, és gimi első osztályában én éreztem kellemetlenül magam, hogy ilyen fiatalon megtörtént. Szerelmes voltam, és ennyi. Nem bántam meg. 13 évesen még nem elég érett ehhez az ember, hiába mondjátok hogy igen, én tudom, hogy NEM. Írta itt egy lány pár hete, hogy 12 évesen aktív szexuális életet él,és az anyukája nem engedi neki a fog.gátlót. Akkor miről is beszélünk?

Amíg a tvben azt lehet hallani,hogy egy 13 éves fiú felcsinál egy 15 évest, és megszületik a gyerekük, akkor szerintem lehet azt mondani, hogy 14 év alatt még éretlenek az emberek, mert védekezni sem tudnak rendesen.

19/L

2009. febr. 26. 18:38
 18/27 anonim ***** válasza:
50%

Na végre egy jó kérdés (:

Engem ebben az oldalban ez az, ami a legjobban irritál.

Ki nem állhatom azokat, akik e szerint ítélkeznek.. Egyszer kiírtam egy kérdést, segítség kellett volna, elég sürgős volt.. Mi volt az első? Miért kell nekem már 15 évesen elveszteni? Asszem az én dolgom, hogy mikor vesztem el, és amúgy is tök mindegy, ha szerelemből volt.. Nemde?

Csak általánosítanak, ugatnak, pattognak, papolnak, hisziznek, bunkóznak és mindemellé azt hiszik, hogy jól teszik.. Nem érdeklik őket a körülmények, az előzmények és SEMMI. Komolyan azt gondolják, hogy ettől majd valaki megtér? Ha le akar feküdni valakivel, akkor le is fog, nem egy ilyen névteleneknek szóló névtelenül írogatóknak a véleményén fog állni a dolog..

Ki kéne már nyitni a szemünket.. Ébresztő!

Mit vártok a gyerektől, mikor még a csapból is a szex folyik? Talán a gyerekek tehetnek róla? Kötve hiszem.

Respect azoknak, akiknek normális felfogásuk van

2009. febr. 26. 18:38
 19/27 anonim ***** válasza:
70%
Kedves utolsó csak azt felejted el hogy te is egy ilyen gyerek vagy,durcás kamasz stilusban irtad a hozzászólásodat.Lehet hogy e miatt szolnak be neked,nem pusztán a korod miatt.
2009. febr. 26. 18:44
 20/27 anonim ***** válasza:
92%

Ha normális és komoly kapcsolatban él, felelősségteljes az a 14 v 15 éves, akkor szexeljen. De vannak dolgok, amiket akármennyire is fáj, nem tudnak, mert még nem tanították, nem olvasott róla, nem is hallott róla. Ha a szex pusztán élvezetből állna, mint a hintázás (bár ott is le lehet esni, az sem veszélytelen), akkor semmi baj nem lenne. Valószínű azért szólják le sokan, mert egy GYEREKNEK nem a szexszel kellene foglalkoznia, ami rendjén is van. Aztán jön sorra a sok abortusz, meg a sok kiégett kis ribi tizenévesen, és majd sírnak, hogy ők sose voltak igazán szerelmesek, meg blabla... Hát ezért!

De mégegyszer mondom, ha valakinek komoly kapcsolata van, és a korát meghazudtoló módon viszonylag felvilágosult, akkor semmi akadálya. De valljuk be, ezekből a ritka példányokból tényleg nagyon kevés van. Én 16 éves voltam, és nagyon sok dolog van most, amiről akkor még csak nem is hallottam, bár nem csináltam volna másképp semmit. Most 20 vagyok. (És a mostani barátom a 2. az életemben.)

2009. febr. 26. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!