Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lebuktam! Mit tegyek? Sos!...

Lebuktam! Mit tegyek? Sos! Többi lent

Figyelt kérdés

szóval 2 hét múlva 15 leszek. és az a helyzet hogy 4 hónapja együtt vagyok a barátommal és hát..nagyon kívánjuk egymást és ezért pettingeltünk..mert szexet még nem akarok. viszont anyám benyitott.( úgy volt hogy megy valahova de aztán nem ment el)és hát eléggé meglepődött mert a barátommal pucérok voltunk és éppen nyalt..:$

anyám azt mondta hogy azonnal öltözzek fel és menjek ki hozzá mert beszélni akar velem. kiment..hát kaptam egy jó adag fejmosást..és azt mondta hogy ribanc vagyok:(:S de így a szemembe..és hogy nem kéne találkoznom a barátommal..szerintetek igaza volt?:S és hogy győzzem meg hogy egy kis petting nem a világ vége..?

ja és tetejébe nem hiszi el hogy nem vagyok szűz és el akar vinni nő dokihoz mit tegyek??

léci bunkók kíméljenek..

14,5/L

2011. márc. 23. 18:45
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
van 1 5letem... máskor zárjátok be az ajtót!
2011. márc. 24. 18:45
 32/38 anonim ***** válasza:

de marhaokosak vagytok hogy beszélje meg anyujával... van akivel nem lehet... szerencsére nekem normális családom van, de pl barátnőmnek meg lakotársam barátnőjének is vannak felmenői közt finoman szólva olyan fafejű ősök, hogy hihetetlen... azokkal nem lehet beszélni... fejükbe veszik hogy a srác ilyen meg olyan és csak kihasználni akarja meg rossz meg mittomén... szal az nembiztos hogy megoldás...

a másik meg hogy 14 évesen hát... azt inkább nem véleményezem... ráérnél még a szexxel, pár évet...

2011. márc. 24. 20:35
 33/38 anonim válasza:
Menyj csak el a nődokihoz, de a dokinak tilos elmondania édesanyádnak hogy szűz vagy-e, ez az orvosi titoktartás:D
2011. márc. 25. 06:59
 34/38 anonim válasza:
Engem hasonló helyzetbe nem érdekelne anyukám véleménye ,meg amúgy sem tilthat el a pasidtól. Ha mégis megteszi találkozz vele titokban . Ja és ha ennyire fáj neki az a gondolat hogy szexelni akarsz akkor inkább ne oszd meg vele az ehhez hasonló dolgokat.
2011. márc. 25. 19:51
 35/38 anonim ***** válasza:
54%
Sztem nem baj az amit csináltok, az a ciki, h rátok nyitott... mondjuk lehetett volna annyi eszetek h bezárkózok vagy anyukádnak lehetett volna annyi esze, h nem nyit rád amikor a barátoddal vagy... Amúgy nem tudom mennyire lehet hatni anyukádra... beszéld meg vele a dolgot... ja és sztem nincs igaza (meg nem tudja mi az, h ribanc)...
2011. márc. 26. 20:14
 36/38 anonim válasza:
Szerintem 4hónap nagyon kevés. Nem szabad most elveszíteni! Adódhatnak problémák, elszakad az óveszer, bármi. Ha nem szeded rendszeresen a gyógyszert...stb... Nekem még meg sem fordult a fejemben. Ha én a te helyedben lennék, tanulnék a hibámból, hogy ránk nyitottak... szégyellném magam :S Mert látott anyukám.. stb .. Ezeket nem rosszindulatúságból mondom neked! Ne tegyél butaságokat, pettingelni lehet, de a szex még korai nagyon! A petting is jó, sok mindent lehet csinálni, izgalmassá tenni, de ezt egy olyan helyen kell csinálni, ahol nem zavar titeket senki sem! De tényleg, a szex korai, azért is, mert még a pettinget sem próbáltátok ki minden formában. Miért kell azonnal a mély vízbe ugrani, és elrontani? :) Aztán unalmas lesz, ha minden ilyen hamar megtörténik! :)
2011. márc. 31. 17:59
 37/38 anonim válasza:

én azért megcáfolnám, h a petting veszélytelen...

pl spermás ujjal megujjazza....

de sztem is a 14 év az kevés ( 19vok.. nyugi megértelek ) az a baj h sok felöl befolyásolva vagy. a barátod is a média is. hidd el most lefekszel vele.... még azt sem tod sztem rendesen mi a szerelem. 8.ban én még ettöl messze voltam.. mi még koton töltöttünk meg vizzel azt eldugitottuk a suli wc-t.. ( ennél rosszabb mikor 12évesen hallottam már ilyet is. )

van annyi eszed kérlek ezt gondold át, h

- lefekszel vele... és jön egy másik akibe beleesel és ott álsz, h egy olyannal veszetetted el aki már semmit nem jelent és akkor se voltan anyira jelentös mint a mostani párod... pedig te neki adnád.

egyet válaszolj meg mert nem értem , h nektek ebben mi a jó? h fiatalon közösültök azt kiégtek lelkileg..? jo lehet támadni h "én is fiatal voltam".... az nem érdekel. de probálom.. azt mondani h jah.. aki elöttem is mondta , h könnyen lehet belöle szex. nem is veszed észre.. ügyesek a fiuk pikk pakk és már benned van és nem vagy benedvesed csak visitasz h fáj... átmegy rajtad mint egy expressz vonat... nem is emlékszel majd rá........

anyud,meg idegességböl mondta amit... de jogos. és ezért is akar nögyogyhoz vinni amit irtam... megujjaz spermásan.. észre se veszed SÖT lehet h még a barátod se figyel eléggé.....

és?

abortusz? tudod egyáltalán mi az?? ( én ezt már tapasztalatbol mondom. nem volt még de kellet rá gondolnom, h hátha. DE csak annyi különbség h nekem lett volna rá "keret" neked meg nem... 1 szégyen.. egy életre megvagy bélyegezve.. föleg ha faluban laksz.. 2 ilyen korban teher 3 nem öröm. 4 ki segit?? 5 akk sulinak annyi mehetsz dologzni .. de szerintem az elkényesztetett hátsod ebbe bele se gondolt................................................ és hidd el nem hello kitty-nek való.. letörne a körmöd..

összegezve:

-anyudat megértem

-elövigyázatlanok vagytok

-TE fiatal vagy( mert ha terhes lennél a csávot lehet h soha többé nem látnád de te egy gyerekkel meg egy traumával több vagy sött meddö lehetsz.. tudod mit jelent?? h több gyereket nem lehet.. és TUTI h késöbb örömmel szeretnél egyet kettöt... )

-van olyan osztársam 17 éves volt lány... szeretkeztek.. és a csávo nem jol dugta és mondtam neki 1 alapbol elkéne menni elsö aktus után a másik h be is vérzet.. általános iskolai biosz semmi... orvosnak készülök...

- és igen erkölcsileg ah mások irták "örülsz h kaptál egy faszt a szádba"... menö lehetsz...... majd ha gyerekkel mész iskolába az is menö lesz.... onnantol neked SEMMI lehetöséged nem lesz. 14 évesen gyereket kihordani.. szép.. fejlödö szervezet..

nézd ez nem leszidás. jó tanács. ha pettingeltek akk is okosan. TE figyelj oda ne a srác.... tapasztalat.

na csak ügyesen:)

sok sikert

2011. ápr. 4. 23:43
 38/38 anonim válasza:
b+ ilyen gusztustalan lányom lenne már a szülőszobában falhozz ba.sztam volna :S
2011. júl. 13. 01:09
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!