Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lebuktam! Mit tegyek? Sos!...

Lebuktam! Mit tegyek? Sos! Többi lent

Figyelt kérdés

szóval 2 hét múlva 15 leszek. és az a helyzet hogy 4 hónapja együtt vagyok a barátommal és hát..nagyon kívánjuk egymást és ezért pettingeltünk..mert szexet még nem akarok. viszont anyám benyitott.( úgy volt hogy megy valahova de aztán nem ment el)és hát eléggé meglepődött mert a barátommal pucérok voltunk és éppen nyalt..:$

anyám azt mondta hogy azonnal öltözzek fel és menjek ki hozzá mert beszélni akar velem. kiment..hát kaptam egy jó adag fejmosást..és azt mondta hogy ribanc vagyok:(:S de így a szemembe..és hogy nem kéne találkoznom a barátommal..szerintetek igaza volt?:S és hogy győzzem meg hogy egy kis petting nem a világ vége..?

ja és tetejébe nem hiszi el hogy nem vagyok szűz és el akar vinni nő dokihoz mit tegyek??

léci bunkók kíméljenek..

14,5/L

2011. márc. 23. 18:45
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
igen tervbe van a szex..de 14 év
2011. márc. 23. 22:20
 22/38 A kérdező kommentje:

bocsánat

tehát 14 éves vagyok!! szerintem a petting egyátalán NEM túlzás!

2011. márc. 23. 22:21
 23/38 anonim ***** válasza:
hát nem is csak sajnos mindhárman tudjuk h a petting hamar átfog menni szexbe szóval nem jó kifogás ez a petting dolog meg büszke lehetsz magadra h 14 évesen f@sz kell a szádba
2011. márc. 23. 22:30
 24/38 A kérdező kommentje:

hát anyám akkor se szabja meg nekem mikor dugok. ennyi

amúgy köszönöm szépen a válaszokat!:)

2011. márc. 23. 22:43
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
pontosan erről beszéltem neked....nem lehet megmagyarázni neked semmit mész a hülye fejed után, mert végre 15 éves leszel. Szarsz a mi véleményünkre pedig azért jöttél ide h kikérd, szarsz édesanyád véleményére,szarsz te mindenki véleményére te már eldöntötted h nagylány vagy mert fogtál egy faszt gratulálok remélem hamarosan azzal a kérdéssel jössz majd h "nem védekeztetek, megszakítással védekeztetek vajon terhes lehetek-e....."...és akkor majd elgondolkozol h anyukád reakciója nem volt véletlen
2011. márc. 23. 22:59
 26/38 anonim ***** válasza:
33%

1.: Nőgyógyász: Nem vizsgálhat meg, ha nem egyezel bele, hiába vagy fiatalkorú, akkor sem.

2.: Világosítsd fel anyádat. Amit leírtál, az alapján beteges elképzelései vannak a szexről és úgy gondolhatja, hogy majd 20 évesen, vagy házasság előtt semmiképp. Nem kell törődni vele, soha nem fogja belátni, hogy nincs igaza. A ribancozást kikérheted magadnak, ribanc akkor lennél, ha ugyanezt minden nap más fiúval csinálnád.

Mondd el neki, hogy a petting kifejezetten arra jó, hogy a szex alternatívájaként szolgáljon, amíg úgy nem érzitek, hogy készek vagytok rá, ezen kívül nem jelent kockázatot sem.

A barátod pedig nem tehet semmiről, mindketten akartátok. Semmi okod, hogy ne találkozz vele többé, ha szereted. Nem a középkorban élünk, úgyhogy ezt nem a szülők döntik el.

Próbálj meg ésszerűen érvelni anyádnak: Mondd, hogy így nem bánhat veled, ezzel csak azt éri el, hogy a barátodnál fogtok találkozni titokban, őt pedig a továbbiakban kizárod a szerelmi- és egyéb magánügyeid megbeszéléséből, mivel nem egy szülőtől elvárható módon, pedagógiai hozzáállással igyekszik a TE érdekeidet képviselni, hanem hatalmi eszközökkel rád erőlteti az akaratát, amivel csak azt éri el, hogy minden ugyanúgy megy tovább, csak ő nem fog róla tudni és ha valami problémád lesz, akkor nem vele fogod megbeszélni, hanem idegenekkel az interneten. Ha neki az jó, hogy megbukik szülőként...

23f

2011. márc. 23. 23:38
 27/38 anonim ***** válasza:
12%
az előző vagyok megint. Végigolvastam a válaszokat.... Gratulálok minden kedves kommentelőnek, így kell hozzáállni a problémához: Nem felvilágosítunk egy 14 éves lányt, hanem elküldjük a pics*ba, amiért vannak hormonjai és érzelmei. Mint mondtam, a pettinggel nem kockáztat nem kívánt terhességet és ha a barátjával szeretik egymást, akkor semmi rossz nincs a dologban. Most viszont osszatok inkább engem, én úgy is lesz@rom, ő meg már kapott eleget... Bizony: Én egy csúúúúnya, gonosz erkölcstelen, sátánfajzat vagyok, aki hasonló körülmények között vesztette el a szüzességét, csak 13 évesen (Húúúúúúú, KÖVEZZÜK MEEEEEG!!!!!). És milyen érdekes: Ettől függetlenül komoly, élettársi kapcsolatban élek a kedvesemmel, van otthonunk, dolgozom, nem lopok... Biztos a korai szex volt ilyen hatással a személyiségemre!
2011. márc. 23. 23:45
 28/38 anonim ***** válasza:
30%
Beszélj Anyukáddal. 14 év felett a törvény sem bünteti a testi kapcsolatot.
2011. márc. 24. 07:38
 29/38 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szolokhóz ! még a tojás héj a fenekeden van! egy jó tipp! mert én tudom mert én szex közben buktam le a csajommal! úgy volt hogy az ősök el mennek színházba a nagy lós...zart átt vertek minket mint állat a csajomnak meg nekem de főleg nekem elég kínos volt! de tanultam a hibáimból! azóta lakat van a szóbám ajtaján és a szüleimet oltógadtam hogy 17 vok legyen már magán életem! gondolom tanultál ebből?
2011. márc. 24. 17:08
 30/38 anonim ***** válasza:
remélem teherbe b@sznak:)
2011. márc. 24. 18:12
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!