Lebuktam! Mit tegyek? Sos! Többi lent
szóval 2 hét múlva 15 leszek. és az a helyzet hogy 4 hónapja együtt vagyok a barátommal és hát..nagyon kívánjuk egymást és ezért pettingeltünk..mert szexet még nem akarok. viszont anyám benyitott.( úgy volt hogy megy valahova de aztán nem ment el)és hát eléggé meglepődött mert a barátommal pucérok voltunk és éppen nyalt..:$
anyám azt mondta hogy azonnal öltözzek fel és menjek ki hozzá mert beszélni akar velem. kiment..hát kaptam egy jó adag fejmosást..és azt mondta hogy ribanc vagyok:(:S de így a szemembe..és hogy nem kéne találkoznom a barátommal..szerintetek igaza volt?:S és hogy győzzem meg hogy egy kis petting nem a világ vége..?
ja és tetejébe nem hiszi el hogy nem vagyok szűz és el akar vinni nő dokihoz mit tegyek??
léci bunkók kíméljenek..
14,5/L
bocsánat
tehát 14 éves vagyok!! szerintem a petting egyátalán NEM túlzás!
hát anyám akkor se szabja meg nekem mikor dugok. ennyi
amúgy köszönöm szépen a válaszokat!:)
1.: Nőgyógyász: Nem vizsgálhat meg, ha nem egyezel bele, hiába vagy fiatalkorú, akkor sem.
2.: Világosítsd fel anyádat. Amit leírtál, az alapján beteges elképzelései vannak a szexről és úgy gondolhatja, hogy majd 20 évesen, vagy házasság előtt semmiképp. Nem kell törődni vele, soha nem fogja belátni, hogy nincs igaza. A ribancozást kikérheted magadnak, ribanc akkor lennél, ha ugyanezt minden nap más fiúval csinálnád.
Mondd el neki, hogy a petting kifejezetten arra jó, hogy a szex alternatívájaként szolgáljon, amíg úgy nem érzitek, hogy készek vagytok rá, ezen kívül nem jelent kockázatot sem.
A barátod pedig nem tehet semmiről, mindketten akartátok. Semmi okod, hogy ne találkozz vele többé, ha szereted. Nem a középkorban élünk, úgyhogy ezt nem a szülők döntik el.
Próbálj meg ésszerűen érvelni anyádnak: Mondd, hogy így nem bánhat veled, ezzel csak azt éri el, hogy a barátodnál fogtok találkozni titokban, őt pedig a továbbiakban kizárod a szerelmi- és egyéb magánügyeid megbeszéléséből, mivel nem egy szülőtől elvárható módon, pedagógiai hozzáállással igyekszik a TE érdekeidet képviselni, hanem hatalmi eszközökkel rád erőlteti az akaratát, amivel csak azt éri el, hogy minden ugyanúgy megy tovább, csak ő nem fog róla tudni és ha valami problémád lesz, akkor nem vele fogod megbeszélni, hanem idegenekkel az interneten. Ha neki az jó, hogy megbukik szülőként...
23f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!