szóval 2 hét múlva 15 leszek. és az a helyzet hogy 4 hónapja együtt vagyok a barátommal és hát..nagyon kívánjuk egymást és ezért pettingeltünk..mert szexet még nem akarok. viszont anyám benyitott.( úgy volt hogy megy valahova de aztán nem ment el)és hát eléggé meglepődött mert a barátommal pucérok voltunk és éppen nyalt..:$
anyám azt mondta hogy azonnal öltözzek fel és menjek ki hozzá mert beszélni akar velem. kiment..hát kaptam egy jó adag fejmosást..és azt mondta hogy ribanc vagyok:(:S de így a szemembe..és hogy nem kéne találkoznom a barátommal..szerintetek igaza volt?:S és hogy győzzem meg hogy egy kis petting nem a világ vége..?
ja és tetejébe nem hiszi el hogy nem vagyok szűz és el akar vinni nő dokihoz mit tegyek??
édesanyád reakcióját tökéletesen megértem és igaza van anyukádnak.Én ki is basztam volna a házból a barátodat...14 éves vagy gondolkozz már...lehet manapság divat lett h ilyen fiatalon már intim dolgokat csináljatok de szerintem felháborító....még egy kislány vagy mit akarsz?ÉS ne is próbálj anyukádnak magyarázkodni hanem fogadj neki szót ő csak a javadat akarja még ha ezt nem is hiszed el és ő az egyetlen ember aki tényleg törődik veled ezt ne felejtsd el
2011. márc. 23. 18:51
4/38 anonim válasza:
14 éves vagy!! ha én lennék az anyukád helyében, én is kibuktam volna..
2011. márc. 23. 18:53
5/38 anonim válasza:
barátod hány éves?
2011. márc. 23. 18:53
6/38 A kérdező kommentje:
a barátom 17 éves
2011. márc. 23. 18:55
7/38 anonim válasza:
ha 14,5 vagy,akkor 6 hónap múlva leszel 15,és nem 2 hét múlva.Egyébként meg anyukád reakcióját én is abszolút megértem,de majd megbékél.De szerintem ha a szex nem jön szóba,nincs oka aggodalomra,és mondj el neki mindent,mert csak akkor fog benned megbízni.Sajna ez van:/
2011. márc. 23. 18:56
8/38 anonim válasza:
ez hülyeség, persze még nődokihoz menni , áhh neis haragudj én a tehejedbe visszoltottam volna a anyudat de nagyon , ha nem hisz neked , és egyébként is téged kevert írtó kínos helyzetbe , mért nem lehet kopogni, ha 14 évesen ennyire kívánod akkor mértne szabadna, mert akk késöbb ugyis sokkal rosszabb lenne, amúgy szeritnem beszéld meg anyuddal, mert nem állapot h a szemébe se mersz nézni , és kérj tőle bocsánatot , mond h többet nem fordúl elő ... stb (persze nem a fenéket nem fordúl elő ;) csak ő ne tuggyon róla, legyetek ügyesek)
2011. márc. 23. 18:57
9/38 A kérdező kommentje:
jól van most írjam így hogy 14,95? :S
mind1 ez most nem lényeg az a lényeg h 2 múlva 15 vagyok.
de én kívánom a barátom ettől miért vagyok k.urva?:S
2011. márc. 23. 18:58
10/38 anonim válasza:
hát épp ezaz , ha csak 1 pasival vagy és őt szereted akkor nem vagy az
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!