Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lebuktam! Mit tegyek? Sos!...

Lebuktam! Mit tegyek? Sos! Többi lent

Figyelt kérdés

szóval 2 hét múlva 15 leszek. és az a helyzet hogy 4 hónapja együtt vagyok a barátommal és hát..nagyon kívánjuk egymást és ezért pettingeltünk..mert szexet még nem akarok. viszont anyám benyitott.( úgy volt hogy megy valahova de aztán nem ment el)és hát eléggé meglepődött mert a barátommal pucérok voltunk és éppen nyalt..:$

anyám azt mondta hogy azonnal öltözzek fel és menjek ki hozzá mert beszélni akar velem. kiment..hát kaptam egy jó adag fejmosást..és azt mondta hogy ribanc vagyok:(:S de így a szemembe..és hogy nem kéne találkoznom a barátommal..szerintetek igaza volt?:S és hogy győzzem meg hogy egy kis petting nem a világ vége..?

ja és tetejébe nem hiszi el hogy nem vagyok szűz és el akar vinni nő dokihoz mit tegyek??

léci bunkók kíméljenek..

14,5/L

2011. márc. 23. 18:45
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
Ebben az a durva h nem hisz neked.
2011. márc. 23. 18:47
 2/38 A kérdező kommentje:

tudom!!:S

de most mit tegyek tanácstalan vagyok:/

2011. márc. 23. 18:48
 3/38 anonim ***** válasza:
62%
édesanyád reakcióját tökéletesen megértem és igaza van anyukádnak.Én ki is basztam volna a házból a barátodat...14 éves vagy gondolkozz már...lehet manapság divat lett h ilyen fiatalon már intim dolgokat csináljatok de szerintem felháborító....még egy kislány vagy mit akarsz?ÉS ne is próbálj anyukádnak magyarázkodni hanem fogadj neki szót ő csak a javadat akarja még ha ezt nem is hiszed el és ő az egyetlen ember aki tényleg törődik veled ezt ne felejtsd el
2011. márc. 23. 18:51
 4/38 anonim válasza:
14 éves vagy!! ha én lennék az anyukád helyében, én is kibuktam volna..
2011. márc. 23. 18:53
 5/38 anonim ***** válasza:
barátod hány éves?
2011. márc. 23. 18:53
 6/38 A kérdező kommentje:
a barátom 17 éves
2011. márc. 23. 18:55
 7/38 anonim ***** válasza:
ha 14,5 vagy,akkor 6 hónap múlva leszel 15,és nem 2 hét múlva.Egyébként meg anyukád reakcióját én is abszolút megértem,de majd megbékél.De szerintem ha a szex nem jön szóba,nincs oka aggodalomra,és mondj el neki mindent,mert csak akkor fog benned megbízni.Sajna ez van:/
2011. márc. 23. 18:56
 8/38 anonim ***** válasza:
23%
ez hülyeség, persze még nődokihoz menni , áhh neis haragudj én a tehejedbe visszoltottam volna a anyudat de nagyon , ha nem hisz neked , és egyébként is téged kevert írtó kínos helyzetbe , mért nem lehet kopogni, ha 14 évesen ennyire kívánod akkor mértne szabadna, mert akk késöbb ugyis sokkal rosszabb lenne, amúgy szeritnem beszéld meg anyuddal, mert nem állapot h a szemébe se mersz nézni , és kérj tőle bocsánatot , mond h többet nem fordúl elő ... stb (persze nem a fenéket nem fordúl elő ;) csak ő ne tuggyon róla, legyetek ügyesek)
2011. márc. 23. 18:57
 9/38 A kérdező kommentje:

jól van most írjam így hogy 14,95? :S

mind1 ez most nem lényeg az a lényeg h 2 múlva 15 vagyok.

de én kívánom a barátom ettől miért vagyok k.urva?:S

2011. márc. 23. 18:58
 10/38 anonim ***** válasza:
hát épp ezaz , ha csak 1 pasival vagy és őt szereted akkor nem vagy az
2011. márc. 23. 19:07
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!