Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lebuktam! Mit tegyek? Sos!...

Lebuktam! Mit tegyek? Sos! Többi lent

Figyelt kérdés

szóval 2 hét múlva 15 leszek. és az a helyzet hogy 4 hónapja együtt vagyok a barátommal és hát..nagyon kívánjuk egymást és ezért pettingeltünk..mert szexet még nem akarok. viszont anyám benyitott.( úgy volt hogy megy valahova de aztán nem ment el)és hát eléggé meglepődött mert a barátommal pucérok voltunk és éppen nyalt..:$

anyám azt mondta hogy azonnal öltözzek fel és menjek ki hozzá mert beszélni akar velem. kiment..hát kaptam egy jó adag fejmosást..és azt mondta hogy ribanc vagyok:(:S de így a szemembe..és hogy nem kéne találkoznom a barátommal..szerintetek igaza volt?:S és hogy győzzem meg hogy egy kis petting nem a világ vége..?

ja és tetejébe nem hiszi el hogy nem vagyok szűz és el akar vinni nő dokihoz mit tegyek??

léci bunkók kíméljenek..

14,5/L

2011. márc. 23. 18:45
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

hát épp ez az!!

És lehet,hogy 2-3 hónap múlva le is szeretnék vele feküdni!

és úgy gondoltam akkor megkérem írjunk fel gyógyszert..de ezek után meg se merem kérdezni

2011. márc. 23. 19:15
 12/38 Ixdecske ***** válasza:
Igen érthető anyud reakciója az én anyukám is ilyen szerencsére mi nem buktunk még le de ennyire intim dolog még nem volt köztünk. Mondd neki h nyugodtan vigyen nődokihoz ha szűz vagy magába fog kicsit szállni mert nem hitt neked
2011. márc. 23. 19:34
 13/38 A kérdező kommentje:

de én nem szeretnék nődokihoz menni fölöslegesen :S

és megemlítettem neki hogy majd leszeretnék vele feküdni erre ilyet szól " feküdj le vele nyugodtan de akkor az én szemem elé ne kerülj soha többé"

2011. márc. 23. 19:46
 14/38 anonim válasza:
te,anyud és a barátod üljetek le és besz meg közösen.ismerje meg jobban anyud a srácot. ha biztos v benne h szeret és nem használ ki akk feküdj le vele...ès ezt anyuddal is érzékeltessed...
2011. márc. 23. 20:10
 15/38 anonim ***** válasza:

Igaza van anyádnak, kicsi vagy még a szexhez, legalább az általánost kijártad már? éretlen kis naiv vagy, ugyan mióta vagytok együtt a barátoddal, hogy annyira hűhde komoly a kapcsolat, hogy le kéne feküdni vele? Ő lesz az igazi? Vagy majd utána még jönnek tízen, húszan?

Miért vagy ribanc? Azért, mert könnyelműen adod oda magad neki, a te korodban még mással kéne foglalkozni...

2011. márc. 23. 20:31
 16/38 anonim ***** válasza:

Teljesen igaza van, ha nem hisz neked.

Ugyanis hazudtál neki a barátodról, ha nem vetted volna észre. Én sem hinnék neked ezután, meg más sem.

Menj csak el vele a nőgyógyászhoz - de, ha már mentek, akkor beszéld meg ott, hogy szedhetsz-e már gyógyszert?

Még nem biztos, mert nagyon fiatal vagy, így még elég veszélyes. Vérvizsgálat mindenképpen kell.

Ezeket beszéld meg anyukáddal is.

2011. márc. 23. 20:40
 17/38 anonim ***** válasza:
54%
huu hát ez cikes...nálam annyi a különbség h én 14 vagyok pasim 19..mi is pettingelünk de direkt nem nálam hanem nála mert ott kopognak a szülei..menny el anyuddal nőgyógyászhoz..ugy legalább az megnyugtatja h szűz vagy...nekem anyukám azt mondta h ha pasim 1 évet kibír szex nélkül akk 15 évesen csinálhatjuk..addig meg marad a petting :D
2011. márc. 23. 20:46
 18/38 anonim ***** válasza:
Igaza van anyudnak.
2011. márc. 23. 21:47
 19/38 A kérdező kommentje:

de hát nem volt szex..!

csak "ismerkedünk " egymás testével!! miért ekkora bűn ez?:O:S

2011. márc. 23. 21:49
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
miért ekkora bűn?....mert 14 éves vagy nem lehet neked megmagyarázni semmit a hülye fejed után mész és a hibáid után anyukád hallgatja a hülye rinyálásod....14 éves vagy befolyásolható úgy átb@sznak hogy észre sem veszed ezért mondom még egyszer hallgass anyukádra és fogadj szót neki mert Ő az egyetlen ember akiben megbízhatsz, sose fog magadra hagyni.és kit érdekel h még nem volt szex az előbb azt írtad már tervben van szóval ne magyarázkodj nem vagyunk hülyék
2011. márc. 23. 22:17
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!