Miért fáj ennyire? Hogyan győzzem le a félelmem? Segítség:O
Figyelt kérdés
Fiúmmal ma akartunk lefeküdni, de amikor próbálta behelyezni akkor nekem annyira fájt hogy tiszta könny lett a szemem és legszívesebben ordítottam volna és egyszerűen nem tudtuk megcsinálni :/ Többször is próbálkoztunk de nem megy... :( És most nagyon megijedtem mert nagyon fáájt és nem ment egyszerűen. szegény barátom is nagyon megijedt és rossz volt látni neki hogy fájdalmat okoz, ezért abba is hagyta. :(. tuti nem szakadt át a szűzhártyám.. :S ezek után nagyon félek :( és még most is fáj... Hogyan győzzem le a félelmem? Mert már teljesen készen állok csak megrémisztett ez egy picit :S2011. márc. 22. 22:19
11/18 anonim válasza:
Ezt hogy érted,hogy "mégse tudta betolni rendesen"??A hímvessző a szűz lányoknak nem VAGY csak nagyon ritkán megy be teljesen.El kell lazulnod mert ha ideges vagy akkor természetes feszülnek az izmaid.
12/18 anonim válasza:
a hüvels izgalom hatására egy kicsit kitágul és/vagy benedvesedik, pettingeljetek kicsit és ha kelöen nedves vagy már akkor meglehet próbálni (finoman nem durván) remélem tuddtam segíteni 12/f
14/18 weca válasza:
a partner ügyességétől és türelmétől függ mire való a nyelve ha nem erre
15/18 anonim válasza:
Illetve adott a felizgatás->behatolás sztereotípia, ami feltételes reflexszé válik sikertelen defloráció(k) után és a hüvely spontán összehúzódását okozhatja
16/18 A kérdező kommentje:
super tampont használok, megis ujjazott egy párszor, félg bent is volt csak nem bírtam tovább :S:S mert fájt. még próbálkozunk köszi :D amúgy 16 vagyok csak azért mennék el "titokban" nőgyógyászhoz, mert fel is íratnék fogamzásgátlót is+ anyum már attól is kiakad, hogyha kivan szívva a nyakam... :S
2011. márc. 27. 19:54
17/18 weca válasza:
szia!menj orvoshoz és kérdezd mit lehett tenni még akkor is ha nincs semmi bajod .Nem árt redszeres nőgyógyászati vizsgálat még akkor sem ha még nem feküdtél le senkivel
18/18 weca válasza:
Sajnos az egyik barátnőmnek a kislányának patefészek és méh rákja van a gyerek 8 éves meg mütötték Teljesen kipakolták ! Szóval a rendszeres orvosi vizsgálat kell a nőknek figyelj oda MAGADRA SEMMI KÖZE A SZEKSZHEZ PÁ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!