Kinek milyen volt az első csók? Ki mikor vesztette el a szüzességét?
Ha lehet azt is odakéne írni hogy mikor?Hol?Fiú vagy lány?Hány éves voltál akkor?
Mindkettőhöz
elso csok 14 evesen,sztem kicsit benaztam
elso szex 18 evesen,mostani baratommal
19L
16 éves lány vagyok, 15 évesen volt az első csókom a suli alagsorában.. nagyon féltem tőle, de aztán rájöttem, hogy nem is kellett volna ennyit parázni tőle. annyira nem élveztem, de jó volt..
A legrosszabb, hogy ennek a fiúcskának csak a testem kellett, és kell még ma is :( Gondolkoztam, hogy lefekszem vele, de nem lett volna helyes.. mert ő nem szeretett viszont.. igy tehát még szűz vagyok :)) és örülök, hogy ugy döntöttem h nem vesztem el azzal a fiucskával, mert nem is élveztem volna. :)
Tudom, hogy eléggé régi a kérdés, de mostanában is válaszoltak, így én is megteszem!
Első csók: 12 évesen, egy táborban. Felelsz vagy merszeztünk, és egy olyan fiúnak kellett lesmárolnia akit nem bírok. Én sikítva kirohantam. Átmentem a barátnőmék házába. :DD
Aztán, ott megtaláltak, nagy nehezen visszamentem, és beléptem az ajtón leakartam ülni, és odajött egy másik fiú, ő meg lesmárolt, én nagyon meglepődtem,így nem volt a legjobb. :D nem mondom hogy rossz volt, de kicsit furcsán alakult ki, mert nem volt köztünk semmi. :D Igazából, azért tette meg, mert mondta, ha a másikkal nem csókolózok, akkor ő megteszi, nem gondoltam komolyan,de megtette.. :D Nekem is bejött a srác, és én is neki...
Első szex: Nem volt még. :D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!