Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kinek milyen volt az első...

Kinek milyen volt az első csók? Ki mikor vesztette el a szüzességét?

Figyelt kérdés

Ha lehet azt is odakéne írni hogy mikor?Hol?Fiú vagy lány?Hány éves voltál akkor?

Mindkettőhöz

2009. febr. 21. 11:23
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:
13 éves vagyok most volt az első csók 3 honapja kicsit bénaztam de belejöttem. és még szűz vok
2011. aug. 11. 15:03
 32/46 anonim válasza:
100%
tudom hogy már "kicsit" régi a kérdés de ha nem bánjátok válaszolék:holnap készülök elveszíteni a barátommal a csók "szüzességemet"(a suliban,még egy kis tervet is csináltunk a barátainkkal hogy senki se zavarjon meg minket).13L és a szex hát meg bőven ráér minimum 3 év múlvaxD
2011. okt. 25. 17:39
 33/46 kislany3 válasza:

elso csok 14 evesen,sztem kicsit benaztam

elso szex 18 evesen,mostani baratommal

19L

2012. ápr. 6. 18:29
 34/46 anonim válasza:
Első csók 16 évesen.. Írtó béna voltam azóta is pirulok rajta..... Első szex... még nem volt... de ezt nem akarom elbénázni... :) 17/L
2012. máj. 1. 20:50
 35/46 anonim válasza:
100%
14. szülinapomon, nyáron, a Balatonon életem szerelmével, akivel most is együtt vagyok.:) (L) 17/L. Szűz vagyok
2012. máj. 4. 15:03
 36/46 anonim válasza:
és bár első volt, és a srácnak is, de tökéletes volt :)
2012. máj. 4. 15:04
 37/46 anonim válasza:
hátt... az első csók egy játékon volt XD de nem számítógépesre gondolok! játszottunk és ott .. :$
2012. máj. 10. 18:13
 38/46 anonim válasza:
Az első csókolózásom 1,5 hete volt, most 15 éves vagyok, és szűz. Számomra csodálatos volt.:D Lány vagyok.
2012. máj. 11. 15:00
 39/46 anonim válasza:

16 éves lány vagyok, 15 évesen volt az első csókom a suli alagsorában.. nagyon féltem tőle, de aztán rájöttem, hogy nem is kellett volna ennyit parázni tőle. annyira nem élveztem, de jó volt..

A legrosszabb, hogy ennek a fiúcskának csak a testem kellett, és kell még ma is :( Gondolkoztam, hogy lefekszem vele, de nem lett volna helyes.. mert ő nem szeretett viszont.. igy tehát még szűz vagyok :)) és örülök, hogy ugy döntöttem h nem vesztem el azzal a fiucskával, mert nem is élveztem volna. :)

2012. jún. 22. 23:38
 40/46 anonim válasza:

Tudom, hogy eléggé régi a kérdés, de mostanában is válaszoltak, így én is megteszem!

Első csók: 12 évesen, egy táborban. Felelsz vagy merszeztünk, és egy olyan fiúnak kellett lesmárolnia akit nem bírok. Én sikítva kirohantam. Átmentem a barátnőmék házába. :DD

Aztán, ott megtaláltak, nagy nehezen visszamentem, és beléptem az ajtón leakartam ülni, és odajött egy másik fiú, ő meg lesmárolt, én nagyon meglepődtem,így nem volt a legjobb. :D nem mondom hogy rossz volt, de kicsit furcsán alakult ki, mert nem volt köztünk semmi. :D Igazából, azért tette meg, mert mondta, ha a másikkal nem csókolózok, akkor ő megteszi, nem gondoltam komolyan,de megtette.. :D Nekem is bejött a srác, és én is neki...

Első szex: Nem volt még. :D

13/L

2012. júl. 23. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!