Kinek milyen volt az első csók? Ki mikor vesztette el a szüzességét?
Ha lehet azt is odakéne írni hogy mikor?Hol?Fiú vagy lány?Hány éves voltál akkor?
Mindkettőhöz
Én 13 éves voltam és az akkori nagy szerelmemmel csattant el az első csók a nyári táborban:)kicsit furcsa volt meg nyálas de azért élveztem:)a szüzességemet a mostnai barátommal vesztettem el szilveszterkor egy kis házikóban és nagyon élveztem,sose tudhattuk mikor nyitnak ránk:)
16/L
Lány vagyok.
Első csók: 20 évesen. Épp egy hotelben voltunk. Nagyon izgalmas volt, mert új volt az érzés.
Első szex: 21 évesen. Otthon, a nászéjszakánkon.
Mindkettőt azzal, aki mára már a férjem.
Csók:11évesen és az úttest közepén a pasim lesmárolt de kmolyan nan jó volt.
Szex:15évesen szülinapomon a házibulimon....nagyon jó volt alig fájt.
és lllány voltam
Az első csókom 14 évesen volt, az első szex pedig 16. Mindkettő jó volt, a mostani szerelmemmel :)
18/F
első csók 16 és fél évesen...nagyon finom volt, bár eléggé megijedtemxD
első sex 18 évesen, nem véreztem, egy picit fájt, mindkettő a mostani párommal
21 vagyok
20 éves lány vagyok.
Az első csók 16 éves koromban történt, EuroCenterben, borzalmas volt, a pasi minden bevezető nélkül bedugta a nyelvét, szinte a torkomig, brrr. :S
A szüzességemet 19 évesen vesztettem el, a mostani párommal.
lány vagyok,15
első csók :12 évesen egy parkban
első szex pedig 2fiúval náluk:$
ez még zavaros nekem is :S -sajna mind2. Nem tom, melyik volt az első - mármint nem tudom, hogy ami nem nyelves, az csóknak számít? ez 15,5 egy ír fiúval :)ismertem egy órája és be se jött a srác. Első nyelves az 16, barátommal nem volt rossz, dde már undorodok a sráctól.
Szex: ... 18 évesen 4. találkozásra a "barátommal" (aki túlontúl is tetszett), akinek csak arra kellettem...
Szóval semelyik sem meghatározó élmény. Valahogy úgy vagyok, h elvesztettem,na és. Kéne vmi kis irány az életemben,mert ez így elég káoszz... :) 18/L vtam
Első csók: 18, nem volt valami jó, várhattam volna még vele:S
Első szex, 21 évesen ágyamban, olyan emberrel akit nagyonnagyon szeretek, és ő is viszont :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!