Kinek milyen volt az első csók? Ki mikor vesztette el a szüzességét?
Ha lehet azt is odakéne írni hogy mikor?Hol?Fiú vagy lány?Hány éves voltál akkor?
Mindkettőhöz
12 évesen volt az első csók, a suliban... 14 vok szval még szűz..:)
(lány)
Első csók 12évesen(ennek fél éve)azóta is vele vok
eléggé elbénáztam..hirtelen jött:S:D am jóóó volt(L)
17 évesen. Borzalmas volt. Még szűz vagyok :)
22/L
első igazi csók 12 évesen.
első szex 14 :D
15/L
első csók: 9évesen. a fél suli minket nézett. a srác letámadott, és csak dugdosta a nyelvét a számba..: S nem valami jo emlék..hogy szépen fejezzem ki magam:D
és még szüz vagyok :D
14/L vltam.
Én 17 évesen csókolóztam először... nem bénáztam semmi, de nem éreztem semmi "hű, tényleg milyen jó dolog" érzést...
Még én is szűz vagyok, de nem tudom meddig... a barátom már szeretné, ráadásul én is. :D
17/L
U.i.: Am sztetek ciki, h 17 évesen smároltam először?
Utolsónak: Nem ciki, én 16 és fél évesen csókolóztam először :) Mindenki a maga tempójában csinálja a dolgokat, nem történik tragédia, ha nem ugrunk fejest 13-14 évesen az ilyen dolgokba.
21/l
21/L!
Köszi, szerintem se ciki, meg nem szégyellem, hogy még szűz vagyok és nem dugtam fűvel-fával 13 évesen ittasan egy házibuliban...
Örülök, hogy így alakult. =)
L/17 ("utolsó")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!