Kinek milyen volt az első csók? Ki mikor vesztette el a szüzességét?
Ha lehet azt is odakéne írni hogy mikor?Hol?Fiú vagy lány?Hány éves voltál akkor?
Mindkettőhöz
Egyéb kérdés...?
Mi a francnak teszik fel minden nap ugyanezt a kérdést?
Valaki válaszolja meg please!
Első csók 16 ő nála és fogütközős :)
Szex 17,5 nálam (nagyon fájt)
18/L
1 csók 8évesen ( vicces volt)
a szüzességem pedig 15 évesen, a barátom ágyában, semmi vér, picinyke fájdalom, nagyon tökéletes volt.
És neked kedves kérdező ? :)
Első csók: 14 évesen, és szörnyen béna voltam. Szex is 14 évesen, egy parkban, nem fájt és nem véreztem, de nem is volt jó.
egy lány
Első csók 14 évesen egy lánnyal. Szégyellem, szánom, bánom, de nem lehet nem megtörténté tenni (: De ha kérdezik, akkor inkább azt mondom, hogy az egyik exemmel.
Szüzesség elvesztése 16 évesen, a mostani barátommal, akivel már 1 éve együtt vagyunk. Egyáltalán nem fájt, nagyon jó volt (:
1.csók:16 évesen-elég béna voltam,utána meg totál hányingerem volt,szoval nem volt jó :)
A szüzességemet is 16 évesen vesztettem el,2 nap járás után egy autóban-de azóta is eggyüt vagyunk(fél éve).nem féjt annyira,de azér jó sem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!