14 éves lányok, van aki nem szűz? (nem mert bármit is akarok, hanem mert kíváncsi vagyok)
Aki nem az az dobjon egy :14L ,Nem .Aki az az dobjon egy : 14L ,Igen-t.Előre is köszönöm (és tényleg csak puszta kíváncsiság)
14F
08:46
mindkettő pedofilnak számit !!!
Bár 15 éves vagyok, remélem nem baj, hogy válaszolok.
Igen, szűz vagyok:)
L.
14 F vagyok ,akkor hogy ? ("fogamzás gátlót......." kérdésre) és mondtam ,hogy csak "felmérés" ként kérdezem !.
De miért baj ha valaki nem az 14 évesen ? (én az vagyok,csak ügy jött le ,hogy NAGYON ellenvetitek .)
Azért mert akárhogy is érzed, 14 évesen MÉG GYEREK VAGY. Testileg lehet, hogy nem - de lelkileg biztosan.
Én azt mondom 16 előtt nem érdemes ilyesmit kezdeni, de akár 18-ig sem rossz várni.
Az egyik az, hogy ennyi idősen még iszonyat tudatlanok vagytok. Nézz körül az oldalon, mégis hány "Lehetek terhes?!!!!" kérdést látsz 13-16 éves lányoktól, akik annyira nagylánynak érezték magukat és tessék, ott az eredmény. Na például ezért. Meg azért mert ennyi idősen nem való ez még nektek. Persze lehet játszani a nagylányt, hogy "hűű én már szexeltem", de később megbánod, erre 95% esélyt látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!