Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? Ki akarnak tagadni!

Mit tegyek? Ki akarnak tagadni!

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, egy hónapja járok egy fiúval. Nagyon szerelmes vagyok és egy buli után le is feküdtem vele. Másnap feljött hozzám és orálisan kielégítettük egymást, éppen engem nyalogatott mikor váratlanul benyitott a nevelőapám. A barátomat megverte engem pedig nőgyógyászhoz akar vinni, hogy biztosan tudja szűz vagyok-e még (nem mondtam meg neki, hogy már azt is csináltuk). Ha kiderül, hogy már elvesztettem akkor azt mondta kirak az utcára, mert ribancokkal nem lesz egy fedél alatt. Nagyon félek!
2011. márc. 10. 12:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
utolsó erre válaszolok egy mondatban: Normális lányoknál még ma sem ez a normális.
2011. márc. 13. 13:09
 22/22 A kérdező kommentje:
12:37 Köszönöm szépen a részletes választ. A dolgok szerencsére megoldódni látszanak, anyu maga kezdett el beszélni a dologról. Azt mondta, nem haragszik, csak nagyon félt, annak örült volna, ha már nem is házasságig, de 20 éves koromig szűz maradok, de kedveli a barátomat úgyhogy mégcsak nem is tilt el! Hát teljesen ledöbbentem, mintha nem is az én anyum lett volna! Nevelőapám pedig hirtelen elköltözött. Lehet köze van az egésznek ahhoz, hogy a barátom édesapja tegnap este nálunk volt és négyszemközt beszélgetett anyuval.
2011. márc. 13. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!