Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? Ki akarnak tagadni!

Mit tegyek? Ki akarnak tagadni!

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, egy hónapja járok egy fiúval. Nagyon szerelmes vagyok és egy buli után le is feküdtem vele. Másnap feljött hozzám és orálisan kielégítettük egymást, éppen engem nyalogatott mikor váratlanul benyitott a nevelőapám. A barátomat megverte engem pedig nőgyógyászhoz akar vinni, hogy biztosan tudja szűz vagyok-e még (nem mondtam meg neki, hogy már azt is csináltuk). Ha kiderül, hogy már elvesztettem akkor azt mondta kirak az utcára, mert ribancokkal nem lesz egy fedél alatt. Nagyon félek!
2011. márc. 10. 12:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ne kérdezd hanem tedd! Pakolj össze éjjel egy utazótáskába mindent amire szükséged lehet mikor mindenki alszik, írj egy levelet, hogy eleget tettél a kérésnek hoyg ri.bancal nem akar együtt lekni a nevelőfaterod, és szökj el a barátodhoz.

Ha normálisak a szülei, akkor nem adnak ki, ha náluk keresnek téged.

2011. márc. 10. 12:58
 12/22 anonim ***** válasza:
Én úgy látom, a helyzet kulcsa édesanyádnál van. Vele kell valahogy dűlőre jutnod, nem a nevelőapáddal.
2011. márc. 10. 13:00
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Viszont ha oda költözöl, és egyszer szakítasz a barátoddal (lehet h 1 hónap vagy akár 3 év múlva) akkor szoptad, mert hova mész??!
2011. márc. 10. 13:16
 14/22 anonim válasza:
100%

ja utsónak igaza van..:S ez tényleg netcces..:S

én max azt tudnám mondani hg anyuddal beszélj(még ha nehéz is)

2011. márc. 10. 13:20
 15/22 anonim válasza:
hát...ha télleg ki akar rakni az utcára, az elég nagy hülyeség lenne...attólmég hogy korábban kerültél a barátoddal ien kapcsolatba az nem akkora nagy tragédia ha nem lettél terhes tőle...és az meg hogy megverte az még nagyobb hülyeség volt mert kiskorú testi bántalmazásért,néhány évet is kiosztanak
2011. márc. 10. 16:21
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
kamu kérdés
2011. márc. 10. 17:22
 17/22 anonim válasza:
egyszerű. Lelépsz a barátodhoz anyudnak irsz egy levelet beállítod h mennyire félsz a nevelőapádtól stbstbés kész:D
2011. márc. 10. 22:06
 18/22 anonim válasza:
Hát ja, lépj le barátodhoz. Amúgy ha nevelő apám lenne és ezt tenné velem akkor az biztos, hogy elhordanám mindennek és szétverném vagy puszta kézzel vagy valamit felkapnék és azzal aztán csak megérti, hogy neki semmi köze hozzám. Azért gondolkodom így mert fiú vagyok és meg is tudnám tenni mert nem egy fogpiszkáló alakú deszkás/bmx-es vagyok... Tényleg inkább írj egy levelet anyukádnak de azt csak ő találja meg és menj a barátodhoz..
2011. márc. 11. 08:47
 19/22 anonim ***** válasza:
szerintem kamu a kérdés, de ha nem akkor tényleg ribanc vagy kislányom ha 15 évesen összekefszel valakivel, ráadásul összvissz 1 hónap járás után
2011. márc. 12. 13:52
 20/22 anonim ***** válasza:

Miért kell ler.bancozni? Gondolkodjatok már el egy cseppet jó? Ebben a mai világban ez már teljesen normális. Ezen, ha tótágast áll a Földgöm, akkor sem változtat senki! Egy raklapnyi szakkönyvet nyaltam át, mire lediplomáztam, kijártam gyakorlatra, de végeredményben erre jutottam. Egy olyan folyamat kezdődött el, ahonnan nincs visszaút, bele kell törődni, elfogadni és kész.

Kedves kérdező: Az elszökés nem megoldás, ezt most leszögezem. Anyukád a felelős érted mindaddig, míg be nem töltöd a 18 évet. Hiába mész el, rendőri erővel visszahozathat és barátod szüleinek vajmi kevés beleszólása lesz az ügybe.

Én is azt javasolnám, hogy anyukád irányából közelísd meg a dolgot. Nem kell hideg zuhanyként a nyakába zúdítani mindent. Szépen, lassan, fokozatosan mesélj el mindent. Elöször mondjuk azt, h megismerkedtél egy fiúval. Még ha régi módi is, ezen nem szabadna felháborodni, mert ha te most 15 vagy, neki minimum 40 körül kell járnia és az ő korában még hamarabb ismerkedtek meg a lányok a fiúkkal(ok, nem feküdtek le egymással azonnal, de ezt nem kell azonnal elmondani). Én anyum pont annyi idős volt, mint te, mikor apuval megismerkedett (most 28 éve házasok+ 3 gyerek) Aztán mesélhetsz neki a fiúról, hogy kedves, rendes, aranyos stb. ha idősebb dolgozik, vagy ha csak kicsival iylen meg ilyen suliba jár, fősulira akar menni, vagy dolgozni stb. Ez hatásos tud lenni, hidd el. Aztán, ha mér megenyhült, látszik, h nem annyira dühös (ami eleinte megeshet, de szerintem ki lehet bírni, egy nő nem tudja szerintem csak úgy kitagadni a gyermekét, hisz ő hordta ki 9 hónapig, ő szülte meg, nevelte fel, mélyebb a kötődés, mint egy apával, pláne egy nevelőapával) Ha már ő kérdez a fiú felől nyert ügyed van, te tovább mesélsz és esetleg feszegetheted neki, hogy bemutathasd. Ha ő rábólint, akkor a fiúd előveszi a legjobb modorát és elbűvöli az anyukádat. Ha anyukád megvan, nevelőapádnak nincs beleszólása, mert nem ő rendelkezik fölötted, ha törvény nem köt hozzá.

egyélbként ha kérdésed van küldj privát üzit, vagy e-mailt.

2011. márc. 13. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!