Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Sokan mondják, hogy amikor...

Sokan mondják, hogy amikor először sexelsz az fáj. Ez igaz?

Figyelt kérdés
Egy kicsit hülye kérdés...
2011. febr. 21. 23:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat... :)
2011. febr. 22. 12:26
 12/17 anonim válasza:

Én nem régen vesztettem el a barátommal, nagyon gyengéd volt és óvatos, nyugodt környezetben voltunk.. és nem fájt.. :) sőt nagyon is élveztem ;)

Igaz, hogy előtte a barátom kitágított, és nagyon nagyon joo volt vele.. :))

Azt ajánlom, ha oda kerül sor hogy elveszitsd ,ha lány vagy, akkor kérd meg a barátodat, hogy elöte ujjazzon meg és tágitson ki... :)))

2011. febr. 22. 12:50
 13/17 anonim ***** válasza:
én még szűz vok 16/L pont ma próbáltam meg a barátommal, de kb 2 cm-re jött belém és nagyon fájt... próbálkoztunk még párszor, de aztán abba hagyta, mert nekem nagyon rossz volt... :/
2011. febr. 22. 16:02
 14/17 anonim válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy ovatosan csinálja és, hogy tágítson ki rendesen. Addig ne szeretkezzetek amig 3-4 ujj fel nem megy...
2011. febr. 22. 16:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem fájt, nem vérzett, persze azért megérzi az ember h feszül odabent először. De mi elég sokáig tágítottunk, előjátékoztunk ilyenek. Mire oda jutottunk minden simán ment, élveztem is és az utána következőket mai napig, mindig egyre jobban :)

Ha kellőképp fel vagy készülve minden simán megy :)

2011. febr. 22. 17:57
 16/17 anonim válasza:
Először fáj, de aztán már nem.
2011. febr. 22. 20:49
 17/17 anonim válasza:
Hát nekem fájt, de csak az elején. Mondjuk én szűk típus vagyok, tehát persze egyénfüggő. De mondjuk nekem aztán már kellemesebb volt és ezt a barátomnak köszönhetem. Mondhatni ő irányított, mert ő már nem volt szűz és ez nekem jobb volt, mert ő figyelt rám. És ezért sem mindegy kivel fekszel le először, mert ha az első aktusnál nagyon kellemetlen tapasztalatod van, elmehetek a kedved rágörcsölsz a többi aktusnál is és akkor nem fogod élvezni. Engedd el magad, persze érezni fogod, hogy feszülsz belülről.
2011. febr. 24. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!