30 évvel idősebbek férfiak! Ti hogyan fogadnátok, ha egy 16-17 éves lány, azt mondaná, h oda adná a szüzességét?
nem is ismeritek a kérdezőt, de 'fikázzátok és elítélitek...'.
na figyelj!
én is ebben a cipőben járok,csak én már sokkal előrébb.
tavaly nyáron, amikor bulizni voltunk, megismerkedtem egy 40év feletti pasassal. (nem mondaná rá senki, max. 32-t.). számomra nagyon vonzó volt a kedvessége, a komoly gondolkodása és a helyes észjárása. ezek után összefutottunk többször is. egyre közelebb kerültünk egymáshoz. idővel megtörtént az első csók, aztán már petting és utána megtörtént. én is szűz voltam, és Ő az akinek odaadtam. mai napig együtt vagyunk! és itt nem játszik sem az,hogy jaj mert pénz, sem más. egyszerűen szeretem, bízok benne, és ha nincs velem nagyon hiányzik. nem ez az első kapcsolatom, de ez az első komolyabb. azt gondol mindenki amit akar, és le is pontozhattok, attól még mindig szeretem.
Szerintem se erdekeljen itt mas velemenye!
Ugyanilyen helyezetben vagyok en is. 16 eves vagyok es egy 32 eves baratom van.
Nem penz miatt, de szeretem. En is szuz voltam, es neki adtam a szuzessegem. O ezt tudta, es nagyon szepen bant velem es a mai napig tisztel es barmi van meg tudom beszelni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!