Mit szólnál hozzá, ha te vehetnéd el valakinek a szüzességét? (magy. Lennt)
Figyelt kérdés
A barátom nekem akarja adni a szüzességét. Ez megtisztelő meg minden...de félek egyrészt amiatt, hogy nem lesz jó neki az első, aminek a kulcsa az én kezembe van. Másrészt attól is tartok ha ráérez az izére, akkor elfog hagyni "hogy mást is ki szeretne próbálni" dumával. Azt mondja nem..de én igy érzem. Szóval előre érzem h vége lesz, csak azt nem tudom h mikor és szar igy benne lenni a kapcsolatban.Nem tudtam róla h szűz, emiatt meg nem akarok vele szakítani. Csak sztem nagy felelősség elvenni egy szüzességet, amit nem biztos h be akarok vállalni. HELP!2011. febr. 13. 20:53
11/17 anonim válasza:
hány évesek vagytok? mennyi partnered volt már elötte?
amúgy biztos jól fog elsülni
12/17 A kérdező kommentje:
20, volt egypár, de nem sok.
2011. febr. 15. 14:52
13/17 poiu válasza:
Csináljátok, ami jó, és egyszer majd csak megtörténik. Ha ez egy programpont, akkor nehezebb jól kijönni belőle. A természet ezt így találta ki, csak az utóbbi 50 ezer évbben csinálunk ebből gondot...
14/17 poiu válasza:
Ja bocs! Ne fogadd el! Csinálja, ha szeret Téged, de ez a nekem akarja adni egy kicsit zsarolásnak tűnik...
15/17 A kérdező kommentje:
hogy érted h zsarolás?
2011. febr. 20. 19:17
16/17 anonim válasza:
Nem mindenki kepes a jó/ajandek elfogadasara. Nagyapam is hisztirohamot kapott, amikor meglatta a karacsonyi ajandekot. Ugy gondolta, tul nagy, tul ertekes, es visszaadta, keptelen volt elfogadni.
35/L
17/17 A kérdező kommentje:
az teljesen más...hülyeség összehasonlítani a két dolgot
2011. febr. 22. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!