Fiúk ti szeretitek elvenni valakinek a szüzességét?
Bárkiét nem!
De a barátnőmét, akit NAGYON szeretek, azt igen.
Persze, ez a hobbim.
Hogy lehet ilyet kérdezni? Szeretitek...
Ez a 21. század hobbija? Gondolj bele, ha egy férfi több lánynak venné el, akkor jóval kevesebb férfinek lenne erre lehetősége.
Egyébként én meleg vagyok, és a szerelmemnek én voltam az első és vica verza.
21:31-nek.
Én a 21:27-es vagyok.
Rajtam kívül akad még ilyen fiú hidd el.
Itt nem arrol van szo hogy kulonosen nagy elvezet lenne egy olyan lannyal lefekudni, aki most csinalja eloszor eleteben, hanem ennek erzelmi jelentosege van.
Ha egy sracnak sokat jelent a bartnoje, akkor ertekeli hogy olyasmit oszt meg vele amit meg senki massal nem osztott meg. Mivel ritkan kerulnek ilyen kozel egymashoz emberek felesleges lenne szamolgatni hogy egy vagy ketto vagy sehany.
Ha pedig egy srac reszerol nincs szo ilyen szoros erzelmi kapcsolatrol, akkor meg szerintem annyira nem nagy palya minel hosszab listat osszehozni olyan lanyokbol akiket a tapasztalatlansaguk es a fajdalmaik miatt valoszinelug nem volt tul nagy elvezet megdugni, ellenben sikerult megfosztani oket attol a lehetosegtol hogy valami kulonlegeset eljenek at valakivel aki igazan szamit nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!