Fiúk ti szeretitek elvenni valakinek a szüzességét?
Egy lánynak vettem el /még mindig a barátnőm/ és nem szerettem /mármint a procedúrát/. Az a baj ezzel, hogy ha szereted a lányt, akármilyen óvatos vagy, fájdalmat okozol neki. És ez nekem spec nem volt jó érzés.
Persze van olyan is aki trófeaként veszi el a lányok szüzességét. A férfiak szégyene mind.
-Múlt században hallottam egy bácsiról,akinek ez volt a hobbija. Szegény lányokat stafírozott ki, és hát ...
Nem tudom, mi volt az előzmény, őt átejtette-e valaki, és ezért piszkolt bele más ágyába.
-Tudjátok, Kína környékén ez szerencsét hoz, főleg újév környékén. És sok kislány családja számít a "nagy" - néhány száz dolláros bevételre.
-Aki romantikus alkat, olvassa el a Hajnal Badányban c. regényt.
Az 53 %-os 16:13-ast kellene megbasz*atni egy nagy fas*zú csődörrel és utána leszo*patni és nyelje is le a bu*zi:)
hehe:-))
MInden hím a saját genetikai sikerét akarja továbbadni. Elsőnek lenni azt jelenti az ösztönök szintjén, hogy mással nem kell küzdenem a genetikai jövőm miatt.
Érzelmi oldalon minden pasi azt akarja gondolni, hogy jó az ágyban. Mert belénk van kódolva a problémamegoldás és a sikeresség kérdése.
Van, aki szívesen tanít meg valakit valamire, és bár fájdalommal jár, inkább így, mint egy részeges buli után.
SZemélyesen igen, szívesen tenném az ösztöneim és a libidóm alapján, de ember vagyok, és nem állat. Annak a szüzességét kérem ajándékba, akivel összekötöm az életemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!