Mikor kéne elveszíteni a szüzességet? Valakinek még 22 évesen is megvan . Nem gáz? Én 16 vagyok és elszeretném. Lenne is kivel csak félek, hogy megbánnám. szerintetek?
Figyelt kérdés
Ti mikor vesztettétek el és hogyan kort nemet lécí írjatok
16/L
2011. jún. 16. 00:58
1/20 anonim válasza:
Szokásos téma.Ma már tizenévesek cikinek érzik hogy még szüzek...Internet plusz tv.Árad a szenny
2/20 anonim válasza:
Megbánnád biztos ,semmi értelme csak úgy lefeküdni valakivel..Jó pár ismerősöm megbánta már...
3/20 A kérdező kommentje:
Az lehet.. de megkérdezik tőllem vagy valami és megmondom.. kinevetnek és nem hiszik el.. eléggé kellemetlen + az osztályban senki nem az lányok közül fiuk közül meg max 3 an nem azok..:/:/
2011. jún. 16. 01:00
4/20 A kérdező kommentje:
01:00:
Hát az lehet....:/
de most akkor mit csináljak:SS:
am korotok? nemetek?
2011. jún. 16. 01:01
5/20 anonim válasza:
"Nem gáz?" "Félek, hogy megbánnám" Na, ezzel be is bizonyítottad, hogy neked még korai. Fogalmad sincs, hogy mi a lényege, nem igaz? :D
6/20 anonim válasza:
Szerintem jól teszed ha nem számítanak az érzelmek. Én meg azt bánom, hogy eddig nem volt semmi, nem volt kivel. Ahelyett, hogy jól éreztem volna magam itt érzelgősködtem és vártam a nem létező mesebeli hercegre. Nem kellett volna!
20/l
7/20 anonim válasza:
Igaz. Módfelett szórakoztató olyan pasival, akinek nem jelentesz semmit, szimplán segédeszközként funkcionálsz...
8/20 anonim válasza:
A kapcsolaton kívüli szex baromság. Mindenki, akinek van egy kis agya és volt már jó kapcsolata, ezt mondja. Fogalmad sincs, hogy mit élvez a másik, mik a határok stb, csak arról szól, hogy kapj, pedig a szexnek nem ez lenne a lényege. Viszont arra jó, hogy megérezd, hogy jó az, aztán megint érezni akard, de ha még akkor sincs kapcsolatod, akkor megint marad a kaland valakivel, aztán meg már nem vesz senki komolyan, amikor kapcsolatot szeretnél.
9/20 A kérdező kommentje:
Minden tini fejében megforrdul , hogy gáz ha még szűz.+ ha ott volt a lehetőség akkor miért nem tette meg...
Én nem szeretnék kapcsolaton kivüli szexet..
2011. jún. 16. 01:11
10/20 anonim válasza:
Az én fejemben sosem fordult meg. Azokat tartottam gáznak, akik 14 évesen már "több faszt fogtak, mint kilincset".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!