Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mikor kéne elveszíteni a...

Mikor kéne elveszíteni a szüzességet? Valakinek még 22 évesen is megvan . Nem gáz? Én 16 vagyok és elszeretném. Lenne is kivel csak félek, hogy megbánnám. szerintetek?

Figyelt kérdés

Ti mikor vesztettétek el és hogyan kort nemet lécí írjatok

16/L

2011. jún. 16. 00:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
az igaz.. és te hány éves vagy ?
2011. jún. 16. 01:36
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
19.
2011. jún. 16. 01:38
 13/20 anonim válasza:
100%
20 éves vagyok, és még szűz. Nem is sietek elveszíteni, egy olyan lányra várok, akit szeretek és ő is szeret engem. Alkalmi kapcsolataim (bulikban smárolások, 1-2 hét járás) voltak már, de még nem találtam meg azt a lányt, akit annyira szeretni tudnék. Nem érzem egyáltalán cikinek, hogy még nem szexeltem. Barátaim tudják, és megértik (legalábbis mutatják, hogy próbálják megérteni), hogy én bírom szex nélkül. Maszturbálni is hetente 1-2x szoktam. Annyira nem érdekel engem jelenleg a szexualitás......
2011. jún. 16. 02:28
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Az én fejemben sosem fordult meg, hogy 'gáz' lenne, soha, és a barátaim fejében se - nem mintha lett volna valaha téma. Pedig már 19 éves vagyok, egy hónap múlva 20 éves lány vagyok. Nem ezt tartom mérvadónak; kis hülye taknyos kölykök, akik nem tettek le semmit az asztalra, suliból lógnak és füves cigiznek - ők határozzák meg az életedet?
2011. jún. 16. 08:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

nincs megszabva hogy mikor kell... te magad írtad hogy félsz attól hogy megbánnád amíg így érzed addig ne.. és butaság hogy mindenki érezte már úgy h ciki az ha szűz nekem ilyen meg se fordult még a fejembe szard le azokat akik csak azért fekszenek le valakivel hogy túl legyenek az elsőn szerintem inkább ez a gáz és honnan veszed ilyen biztosra hogy az osztályodból már mindenki elvesztette?? lehet hogy csak mondják sok mindent lehet mondani... ne foglalkozz vele majd eljön az ideje

am. én is szűz vagyok még nem érzem hogy sietnem kéne ezzel van időm bőven

16/L

2011. jún. 16. 15:13
 16/20 anonim ***** válasza:

és az nem tünik fel hogy a fiuk közül még van aki az a lányok közül meg nincs? a lányok fele kamu, ez biztos, csak igy gondolják hogy menőbbek lesznek. amugy meg ha igy érzed és eleve ez a kérdés felmerül benned, akkor egész biztosan megbánnád még. várd ki hogy szerelmes legyél, nem feltétlen olyan húde őrült barominagy lángoló romantikus maszlagra várj, csak érezz iránta vonzalmat, legyen jó vele, és legyetek járjatok együtt egy darabig mielőtt lefekszetek. akkor biztos lehetsz benne hogy figyelmes lesz veled és megbecsül, ha képes több hónapot várni rád vki. érdemes ezt betartani, mert jönnek itt a nagyokos akiknek szerencséjük volt hogy 1 hét után lefeküdtek vkivel 15 évesen és még 4 évig együtt voltak. na de a többség azér nem erről szól, hiába érzed akár ugy hogy na ő mostaztán húdeaztán...

na, csak okosan, és nincs ilyen hogy mikor kéne, csak olyan hogy mikor érzed ugy.

2011. jún. 16. 17:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Inkább művelődjél és akkor nem jutna eszedbe és nem kérdezné ilyen hülyeséget. Először is mi az hogy valaki megkérdezi, és megmondod és az ciki? Kulturált emberek nem kérdezgetik egymást a szexuális szokásaikról, ilyen kérdésre egyszerűen nem kell válaszolni, senkinek semmi köze hozzá. A ti korosztályotokkal az a baj, hogy azt hiszitek, a pasizással, a szexel, a menő cuccokkal lehet kitűnni a többiek közül. Ezek nem értékek, és az a "kör" ahol ezek a mércék, én onnan biztosan menekülnék, és keresnék magam köré normális embereket, akiknek a kedvesség, a kellemes beszélgetés, és jó közös programok az értékek.
2011. jún. 17. 15:32
 18/20 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy ezt mondom de elég nagy ribanc osztálytársaid vannak főleg ha nekik ez a menő. Szánalmas. Ne mond, hogy divatból megéri egy jó élményt olyanra cserélni amit megbánsz.

Én 21 évesen vesztettem el, nem azért, hogy végre szexeljek már, hanem, mert ekkor ismertem meg azt a férfit akivel úgy éreztem, hogy vele szeretném. Van aki hamarabb találja meg nem tagadom. De ha egy ilyen ember véleményét kérdezed az nem azt fogja mondani, hogy 16 vagy találj valakit gyorsan. Ilyet csak azok mondanak akik csak a szexért feküdtek le valakivel, mert valaki más elhitette velük, hogy ez így normális. De hidd el nem az. Nagyon nem.

2011. jún. 17. 17:09
 19/20 anonim ***** válasza:
SZia!Szerintem nem állsz rá készen,úgyhogy várj még vele egy kicsit.én 22 éves vagyok és szűz és szerintem nem gáz.és nem érdekel ha valaki gáznak tartja.Azt a kérdést tedd fel magadnak,hogy szereted-e az illetőt.Ha a válasz igen,akkor hajrá.
2011. jún. 23. 10:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia!én 22,5 évesen 1 hónapja.és nem bántam meg,mert azzal feküdtem le először,akit nagyon szeretek.Szerintem érdemes várni.
2011. dec. 17. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!