Mikor kéne elveszíteni a szüzességet? Valakinek még 22 évesen is megvan . Nem gáz? Én 16 vagyok és elszeretném. Lenne is kivel csak félek, hogy megbánnám. szerintetek?
Ti mikor vesztettétek el és hogyan kort nemet lécí írjatok
16/L
nincs megszabva hogy mikor kell... te magad írtad hogy félsz attól hogy megbánnád amíg így érzed addig ne.. és butaság hogy mindenki érezte már úgy h ciki az ha szűz nekem ilyen meg se fordult még a fejembe szard le azokat akik csak azért fekszenek le valakivel hogy túl legyenek az elsőn szerintem inkább ez a gáz és honnan veszed ilyen biztosra hogy az osztályodból már mindenki elvesztette?? lehet hogy csak mondják sok mindent lehet mondani... ne foglalkozz vele majd eljön az ideje
am. én is szűz vagyok még nem érzem hogy sietnem kéne ezzel van időm bőven
16/L
és az nem tünik fel hogy a fiuk közül még van aki az a lányok közül meg nincs? a lányok fele kamu, ez biztos, csak igy gondolják hogy menőbbek lesznek. amugy meg ha igy érzed és eleve ez a kérdés felmerül benned, akkor egész biztosan megbánnád még. várd ki hogy szerelmes legyél, nem feltétlen olyan húde őrült barominagy lángoló romantikus maszlagra várj, csak érezz iránta vonzalmat, legyen jó vele, és legyetek járjatok együtt egy darabig mielőtt lefekszetek. akkor biztos lehetsz benne hogy figyelmes lesz veled és megbecsül, ha képes több hónapot várni rád vki. érdemes ezt betartani, mert jönnek itt a nagyokos akiknek szerencséjük volt hogy 1 hét után lefeküdtek vkivel 15 évesen és még 4 évig együtt voltak. na de a többség azér nem erről szól, hiába érzed akár ugy hogy na ő mostaztán húdeaztán...
na, csak okosan, és nincs ilyen hogy mikor kéne, csak olyan hogy mikor érzed ugy.
Bocs, hogy ezt mondom de elég nagy ribanc osztálytársaid vannak főleg ha nekik ez a menő. Szánalmas. Ne mond, hogy divatból megéri egy jó élményt olyanra cserélni amit megbánsz.
Én 21 évesen vesztettem el, nem azért, hogy végre szexeljek már, hanem, mert ekkor ismertem meg azt a férfit akivel úgy éreztem, hogy vele szeretném. Van aki hamarabb találja meg nem tagadom. De ha egy ilyen ember véleményét kérdezed az nem azt fogja mondani, hogy 16 vagy találj valakit gyorsan. Ilyet csak azok mondanak akik csak a szexért feküdtek le valakivel, mert valaki más elhitette velük, hogy ez így normális. De hidd el nem az. Nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!