Mit szólnál hozzá, ha te vehetnéd el valakinek a szüzességét? (magy. Lennt)
komolyan ilyen nagy probléma elvenni egy srác szüzességét?...:D én ezt nem is tudtam:DD
23/f
Melyik a jobb?
Elhagy azért, mert lefeküdtél vele, és ki akar próbálni mást is...
Vagy:
Azért hagy el, mert nem fekszel le vele és ezért akar mást kipróbálni?
előbb vagy utóbb valakivel el fogja veszteni. örülj neki h ő veled akarja és ne azon járjon az agyad hogy majd ő azon kezd gondolkodni hogy az a másik lány vajon milyen lehet zárt ajtók mögött.
érezd magad megtisztelve és nyiss ajtót neki egy új dologra :P
Én több fiú szüzességét is vettem már el... Szerintem jellemtől függ, hogy ki akarja-e élni magát, vagy nem hiszi azt, hogy lehet nálad jobb. Volt olyan, aki szerintem egész életében velem akart volna maradni, ha nem hagyom el... Viszont volt olyan is, aki a szüzessége elvesztése után fél évig bírta, és utána szaladt mással kipróbálni, és be is vallotta, hogy azt hitte, menni fog együtt, de ki akarja élni magát...
Attól meg szerintem ne félj, hogy rossz lesz neki az első. A kapcsolatotok meg majd alakul utána... Ne görcsölj ezen, addig legyetek boldogok együtt, amíg tudtok.:)
23/L
utolsó, hány szűz sráccal voltál és hány évesek voltatok akkor?
nagy különbség volt a teljesítményük között, vagy mindegyik rosszabb, mint a tapasztaltabb?
Nekem mind a 4 kedvesem szűz volt, az elso kettővel szüzek is maradtunk, a masodik kettő nekem adta.
Én örökre szeretek, ha már egyszer kialakult a szexuális vágyam valaki iránt, és foldontuli élménynek tartoma testi kapcsolatot, ami mindenek felett van, ami a Foldon tortenik, szoval nem ertem, hogy zavarhatnak be valakinél ilyen földi dolgok?.... A legjobb ami tortenhet 2 emberrel, hogy szeretkeznek, ez a legnagyobb ajandek az élettől. Ha ketten szeretitek egymast és ki is akarjatok
ezt fejezni testileg, meg akarjátok élni a szexualitasban, az hatalmas ajandek, és mindent überelő, legnagyobb dolog az Élettől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!