Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit szólnál hozzá, ha te...

Mit szólnál hozzá, ha te vehetnéd el valakinek a szüzességét? (magy. Lennt)

Figyelt kérdés
A barátom nekem akarja adni a szüzességét. Ez megtisztelő meg minden...de félek egyrészt amiatt, hogy nem lesz jó neki az első, aminek a kulcsa az én kezembe van. Másrészt attól is tartok ha ráérez az izére, akkor elfog hagyni "hogy mást is ki szeretne próbálni" dumával. Azt mondja nem..de én igy érzem. Szóval előre érzem h vége lesz, csak azt nem tudom h mikor és szar igy benne lenni a kapcsolatban.Nem tudtam róla h szűz, emiatt meg nem akarok vele szakítani. Csak sztem nagy felelősség elvenni egy szüzességet, amit nem biztos h be akarok vállalni. HELP!
2011. febr. 13. 20:53
1 2
 1/17 Moszuke ***** válasza:
34%

komolyan ilyen nagy probléma elvenni egy srác szüzességét?...:D én ezt nem is tudtam:DD

23/f

2011. febr. 13. 20:54
 2/17 anonim ***** válasza:
Mi a pasimmal 3 éve egymással vesztettük el a szüzességünket és azóta se én se ő nem akarta kipróbálni mással. Mondjuk nem ismerem a te barátodat, hogy ő nem akar e mást, de ha azt mondja akkor szerintem higgyél neki. Kérdésedből az esett le nekem, hogy te már nem vagy szűz, akkor meg nem értem, hogy miért te izgulsz ezen. A másik meg az, hogy jártok, akkor egy idő után neked is kéne a szex szerintem. Szóval nyugodtan vedd el a szüzességét.
2011. febr. 13. 21:05
 3/17 A kérdező kommentje:
Igen, hiányzik a szex. De most jutottunk el oda, hogy igen megtörténik, és most mondta meg h Ő még szűz. Én nem vagyok az. Félek, hogy egy olyan kapcsolatba vagyok, ami egy időzített bomba, mert előbb utóbb ugyis lelép h "kiélje magát". Lehet én gondolom rosszul...nem tudom.
2011. febr. 13. 21:32
 4/17 A kérdező kommentje:
Ja meg amiatt is parázok, ha esetleg nem jól sül el neki az első, akkor szarul érzem majd magam...
2011. febr. 13. 21:32
 5/17 anonim válasza:

Melyik a jobb?

Elhagy azért, mert lefeküdtél vele, és ki akar próbálni mást is...

Vagy:

Azért hagy el, mert nem fekszel le vele és ezért akar mást kipróbálni?

2011. febr. 13. 21:33
 6/17 anonim válasza:

előbb vagy utóbb valakivel el fogja veszteni. örülj neki h ő veled akarja és ne azon járjon az agyad hogy majd ő azon kezd gondolkodni hogy az a másik lány vajon milyen lehet zárt ajtók mögött.

érezd magad megtisztelve és nyiss ajtót neki egy új dologra :P

2011. febr. 13. 21:34
 7/17 anonim ***** válasza:

Én több fiú szüzességét is vettem már el... Szerintem jellemtől függ, hogy ki akarja-e élni magát, vagy nem hiszi azt, hogy lehet nálad jobb. Volt olyan, aki szerintem egész életében velem akart volna maradni, ha nem hagyom el... Viszont volt olyan is, aki a szüzessége elvesztése után fél évig bírta, és utána szaladt mással kipróbálni, és be is vallotta, hogy azt hitte, menni fog együtt, de ki akarja élni magát...

Attól meg szerintem ne félj, hogy rossz lesz neki az első. A kapcsolatotok meg majd alakul utána... Ne görcsölj ezen, addig legyetek boldogok együtt, amíg tudtok.:)

23/L

2011. febr. 13. 21:38
 8/17 anonim ***** válasza:

utolsó, hány szűz sráccal voltál és hány évesek voltatok akkor?

nagy különbség volt a teljesítményük között, vagy mindegyik rosszabb, mint a tapasztaltabb?

2011. febr. 13. 23:13
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekem mind a 4 kedvesem szűz volt, az elso kettővel szüzek is maradtunk, a masodik kettő nekem adta.

Én örökre szeretek, ha már egyszer kialakult a szexuális vágyam valaki iránt, és foldontuli élménynek tartoma testi kapcsolatot, ami mindenek felett van, ami a Foldon tortenik, szoval nem ertem, hogy zavarhatnak be valakinél ilyen földi dolgok?.... A legjobb ami tortenhet 2 emberrel, hogy szeretkeznek, ez a legnagyobb ajandek az élettől. Ha ketten szeretitek egymast és ki is akarjatok

ezt fejezni testileg, meg akarjátok élni a szexualitasban, az hatalmas ajandek, és mindent überelő, legnagyobb dolog az Élettől!

2011. febr. 14. 03:06
 10/17 A kérdező kommentje:
Tudoooooooooom hogy nagy dolog....Nem okoskodást kértem, hanem véleményt. Én még soha senki szüzességét nem vettem el, és lehet h emiatt is nehéz nekem. Nem akarom h tőlem függjön a későbbi szexuális élete, mivel az első valljuk be igen meghatározó a későbbiekre nézve. Meg tapasztalat hogy amikor valaki elveszti a szüzességét, akkor egy idő után mással is kiakarja próbálni. Lelép kiélni magát. Nem 1 nem 2 ilyen ember van a környezetembe.:S
2011. febr. 14. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!