A fiuknak 15-16 éves korunkban átlagosan hány centis a farkuk?
a magyar átlag felnőttekkel és bevándorlókkal együtt 15.9cm
európában 4.ek vagyunk a franciák az elsők a sok afrikai bevándorlóval 17.5cm
szóval a fiúdnak nagy hímtagja van de 14cm es se kicsi
a japán átlag 12.3cm
de ha ügyes a fiú a 10cm is kielégít
Csak hogy boldog legyél:
16 vagyok és 14 cm a farkam
Csak hogy megemlítsek egy jó mondást, a méret nem számít, de jó hogyha van. Átlagban azok bőgik le ezt a kérdést és aláznak szóban a porig (értem ez alatt pl az első válaszolót), akik nem álltak túl elől mikor méreteket osztogattak. Én most 22 vagyok, és drága jó (alkoholista, elvált és idegenben élő) apámnak 19,5 cm-el tolok:P Semmi lenéznivaló nincs a különböző méretekkel, mindenki meg kell tanuljon bánni a saját botjával. Azt biztosra mondom így 8 év szexuális élet után, hogy én örvendek hogy van. A mondást úgy állítanám fel h a méret nem minden. Bármekkora farkú a pasid, ha ügyesen bánik vele, jó lesz neked. De ha mégis kíváncsi vagy a külömbségre, probálj ki pár pasit hátha eltalálsz egy nagyobbat. Ex barátnőim szerint (a mostaninak ugyanis én voltam az első, tehát nincs viszonzítási alapja) nincs túl nagy külömbség két ember között az ágyban akik ugyanúgy művelik csak egyiknek nagyobb par centivel. Akkor viszont hatalmas külömbség van ha mindkettő rossz az ágyban. Ezt most kérdeztem meg messengeren hogy ne mondjak hülyeséget. Ergó csak akkor releváns igazán ha a párod nem annzira jó a dologban. Amúgy az átlag tényleg 15 korül van. Barátnőm emiatt rendesen félt tőlem először.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!