Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiuknak 15-16 éves korunkban...

A fiuknak 15-16 éves korunkban átlagosan hány centis a farkuk?

Figyelt kérdés
az én fium 16 és 17 centis neki... szal szerintem ez olyan átlagosnak számíít de szerintetek ? kb hány centi 15-16 éves korban a farka a fiuknak?
2011. febr. 13. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Jézusom..olyan átlagos. Minek foglalkozol vele? Ha szereted akkor nem a méret a lényeg, vagy nem? Gondolom te is ilyen kis válogatós vagy. Ennyi erővel menj egy 30 éves pedofilhoz, azt azzal már elégedett leszel. Ne foglalkozz a méretével. Ha meg nem tetszik akkor hagyjad. Komolyan mondom minek a sza.r.o.s mérettel foglalkozni...
2011. febr. 13. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:
majd amikor leszel 40 éves, a férjed már impi, na majd AKKOR aggódjál a farokméreten!!! Akkor már jó lenne egy 12 centis is!!!!!
2011. febr. 13. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
ka, ez a rajzos cucc nagyon tetszik :)))) KIRÁÁÁLY!!!!
2011. febr. 13. 20:00
 4/9 anonim válasza:
1. válaszoló (Y)
2011. febr. 14. 15:09
 5/9 anonim válasza:
atlagban 17 cm-s :D
2011. febr. 15. 01:00
 6/9 anonim válasza:

a magyar átlag felnőttekkel és bevándorlókkal együtt 15.9cm

európában 4.ek vagyunk a franciák az elsők a sok afrikai bevándorlóval 17.5cm

szóval a fiúdnak nagy hímtagja van de 14cm es se kicsi

a japán átlag 12.3cm

de ha ügyes a fiú a 10cm is kielégít

2011. febr. 15. 13:46
 7/9 anonim válasza:

Csak hogy boldog legyél:

16 vagyok és 14 cm a farkam

2011. febr. 17. 13:33
 8/9 Dark Prophet ***** válasza:

Csak hogy megemlítsek egy jó mondást, a méret nem számít, de jó hogyha van. Átlagban azok bőgik le ezt a kérdést és aláznak szóban a porig (értem ez alatt pl az első válaszolót), akik nem álltak túl elől mikor méreteket osztogattak. Én most 22 vagyok, és drága jó (alkoholista, elvált és idegenben élő) apámnak 19,5 cm-el tolok:P Semmi lenéznivaló nincs a különböző méretekkel, mindenki meg kell tanuljon bánni a saját botjával. Azt biztosra mondom így 8 év szexuális élet után, hogy én örvendek hogy van. A mondást úgy állítanám fel h a méret nem minden. Bármekkora farkú a pasid, ha ügyesen bánik vele, jó lesz neked. De ha mégis kíváncsi vagy a külömbségre, probálj ki pár pasit hátha eltalálsz egy nagyobbat. Ex barátnőim szerint (a mostaninak ugyanis én voltam az első, tehát nincs viszonzítási alapja) nincs túl nagy külömbség két ember között az ágyban akik ugyanúgy művelik csak egyiknek nagyobb par centivel. Akkor viszont hatalmas külömbség van ha mindkettő rossz az ágyban. Ezt most kérdeztem meg messengeren hogy ne mondjak hülyeséget. Ergó csak akkor releváns igazán ha a párod nem annzira jó a dologban. Amúgy az átlag tényleg 15 korül van. Barátnőm emiatt rendesen félt tőlem először.

22/F

2011. febr. 18. 00:45
 9/9 Dark Prophet ***** válasza:
Úgy akartam írni hogy HÁLA AZ ALKOHOLISTA APÁMNAK
2011. febr. 18. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!