Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerinted egy lány átlagosan...

Agyacska kérdése:

Szerinted egy lány átlagosan mikor veszti el a szüzességét?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 13:21
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
38%

Szerintem olyan 14-15 év körül, de amm akármikor elvesztheti ha felvan rá készülve, egy jó tanács(13 év alat azért ne)..:D

16/f am én is szüz vagyok még :S

2010. dec. 3. 13:23
 2/23 anonim válasza:
96%

Szerintem olyan 16-17 évesen

Azért ne az legyen már az átlag, aki 14-15 évesen néhány tiniribi miatt, szerencsére több értelmes lány van még.

2010. dec. 3. 13:26
 3/23 A kérdező kommentje:
Köszi elmúltam már 13 bőven. :D
2010. dec. 3. 13:27
 4/23 anonim ***** válasza:
42%

Ha felmérést készítenénk és átlagot számolnánk, akkor szerintem olyan 16 lenne durván az eredmény.:) Sokan vannak, akik fiatalabban és sokan, akik később, ezért nagyjából ezt adhatják ki.:D Persze ez csak az én gyors gondolatbeli statisztikai átlagolásom volt. xD

Én 14 évesen vesztettem el egy 2 éves kapcsolatban. :)

2010. dec. 3. 13:28
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Végeztek erre nézve már egy csomó felmérést, 17-18 körül jött ki mindegyik.

Mert oké, hogy vannak, akik 14 évesen elvesztik, de van, aki 20 is elmúlik. Ezért lesz ez az átlag.

2010. dec. 3. 13:35
 6/23 anonim válasza:
100%

1. válaszolo

hát én sok olyan ribit ismerek aki már 14 évesen elvesztette a szüzességét, ezért irtam h 14-15 év körül e a legideálisabb sztem a 16-17 év körül, felett...

2010. dec. 3. 13:38
 7/23 anonim ***** válasza:
40%

Egy lány nemigen tudja átlagosan elveszíteni a szüzességét. Gondolom több lányra gondoltál.

Tanulj meg fogalmazni.

2010. dec. 3. 13:40
 8/23 anonim válasza:
100%
Lány átlag 16, fiú 17. Iskolai végzettség befolyásolja. 8 általános végzettek a leghamarább, szakmunkásban 14-16 között, szakközépben és gimnáziumban később (17 éves korban fiúk lányok egyaránt). Szexuális nevelésből írtam mindkét diplomám.. én amúgy 16 voltam szüzességelvesztéskor és lány vagyok. Ja, és fantasztikus élmény volt nekem... van akinek 15 évesen is jó, van akinek 25 évesen is rossz...
2010. dec. 3. 13:44
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

én úgy gondolom később veszti el az áltag mint gondolná az ember.ez azért van mert akik szexőröltek azok szeretik reklámozni hogy ők milyen hű de korán.De nem mindenki ilyen,akik később vesztik el azok meg nem tartják fontosnak mindenkivel megosztani hogy huszonakárhányévesek voltak akkor.

Én olyan esetről is tudok hogy néhány csaj pár évvel fiatalabb kort adott meg megáról mikor ilysmire került a téma-mint beismerték utólag- csakhogy coolabb csajnak nézzék őket.

anyám borogass

2010. dec. 3. 14:00
 10/23 anonim ***** válasza:
45%

3. válaszoló vagyok. Az, hogy ki milyen iskolát végzett szerintem nem teljesen befolyásolja. Sőt.... kicsit hülyeségnek érzem, de hát te végezted, te tudod.

Én, mint írtam 14 évesen vesztettem el pedig diplomás közgazdász vagyok. (3. kapcsolatomban élek, mind a 3 hosszútávú volt/most tart, szóval nem voltam r*banc) Barátnőm 15 évesen vesztette el, pedig diplomás vegyész. A többiek érettségivel dolgoznak most külföldön, ők 17 és 19 évesen vesztették el, pedig "csak" érettségiük van. Más barátnőm szintáén 19 évesen vesztette el, pedig "csak" szakmája van. :D

Szóval azért lehetne vitatkozni azon, hogy mennyire függ a végzettségtől.

2010. dec. 3. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!