Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ha egy lánnyal...

Szerintetek ha egy lánnyal ismerkedek és megkérdi h szűz vagyok e még akkor hantázzak? (21/F)

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 18:44
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Amúgy meg úgy vagyok vele, hogy ha nem kérdezi én nem hozom fel.
2011. febr. 11. 10:41
 22/25 anonim ***** válasza:
hát akciónál úgy is ki fog derülni, én a helyedben addig nagyon kerülném a témát, és egy jól előkészített időpontban a legjobb időzítéssel valami nagyon jó tálalással előhoznám.
2011. febr. 11. 14:47
 23/25 anonim ***** válasza:

hidd el, ha tapasztalt a csaj, akciónál leveszi...de van 1 jó tippem: ne hozd szóba, ha összejöttök, először csak pettingelj vele...azt nehezebben veszik le, h orált sem csináltál sosem...szal ezzel kezdd! ...utána másodjára legyen csak szex, így a csaj is örül, h nem rohanod le, és te sem fogsz égni, jó esetben rá sem jön, h nem voltál szűz. mert ha már ismered a csaj testét (és valósan megfogtad, nem csak láttad), nem leszel bizonytalan.

;) 20/L

2011. febr. 11. 20:44
 24/25 A kérdező kommentje:
Ok. De gondolom ha oda kerül a sor, és a csaj leveszi hogy szűz vagyok, csak nem zavar el aktus közben
2011. febr. 12. 09:24
 25/25 anonim válasza:
hidd el hogy nem zavarná! biblia is megírta a nő a kígyóra hallgat (bukik) többi csak mellébeszélés! Tanulj sokat és légy okos alázd le őket IQ-ban egyből nem a cerkáddal fog törődni meg azzal hogy szűz vagy e!?
2011. febr. 19. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!