Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ha egy lánnyal...

Szerintetek ha egy lánnyal ismerkedek és megkérdi h szűz vagyok e még akkor hantázzak? (21/F)

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 18:44
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Amúgy meg jól nézek ki meg okos vagyok ezt egy lány mondta, azt is mondta h sosem gondolta volna rólam h még szűz vagyok. Csak én az egzisztenciára gyúrtam, hogy legyek valaki az egyetemen meg az életben. Most meg hantázni kell
2011. febr. 10. 19:24
 12/25 anonim ***** válasza:
Ha azt mondja a lány, h nem kellesz neki, mert szűz vagy, akkor hagyd is a csajt. Főleg, hogy mondtad, hogy jól nézel ki és okos is vagy:) Legjobb kombináció:) Tehát lesz még olyan barátnőd, aki ezeket értékeli és nem csak azt nézi, hogy most mennyire vagy menő ilyen téren. És még eleht, hogy egy jó pontot is szerzel azzal, hogy őszinte vagy ebben is:D
2011. febr. 10. 19:38
 13/25 A kérdező kommentje:
Igazándiból, nem ez volt a gond a csajjal hanem az hogy látta hogy csajozok, mert összevesztünk, és mondta hogy egész este csak engem nézett, és már nem bízik bennem. Ha nem csajozok akkor másképp állt volna a dologhoz.
2011. febr. 10. 19:51
 14/25 anonim ***** válasza:
amikor oda kerül a sor úgyis kiderül, ez tény. én csak azt mondtam, hogy amikor még ismerkedtek és kevésbé vagytok jóban, akkor még ne mondd meg ha kérdezi sem, mert ez el fogja riasztani.
2011. febr. 10. 20:15
 15/25 A kérdező kommentje:
És nem fog megbántva lenni ha odakerül a sor, hogy hazudtam neki és emiatt nem fogja csinálni?
2011. febr. 10. 20:23
 16/25 anonim ***** válasza:

Ha így konkrétan szóba kerül, akkor arra vagy igent vagy nemet lehet csak válaszolni. Ha hazudsz, úgyis kiderül és elég ciki lesz, nem csak h bénázol hanem hogy még hazudtál is. Ha próbálod elterelni a témát akkor is kiderül, hogy szűz vagy, mert ha nem lenne "takargatnivalód" akkor egyből válaszoltál volna.

Én is hasonló helyzetben vagyok és ha oda kerül a dolog, akkor elmondom, hogy ez a helyzet. Ha kellek kellek, ha nem akkor nem, ennyi.

21/F

2011. febr. 10. 20:32
 17/25 anonim ***** válasza:
Barátom, ha nővel beszélsz ELEVE hazudni kell! Mindenben, nem csak ebben. Mire kiderül te már rég megkaptad amit akartál a többi meg nem kell hogy érdekeljen!
2011. febr. 10. 20:42
 18/25 anonim ***** válasza:

ha az elején kérdezi meg amikor még csak az ismerkedési fázisban vagytok akkor mindig szépíteni kell! ha nem így teszel akkor bénának suttyónak fog tartani, el fog gondolkozni, hogy mi veled a baj? mégpedig azért mert a legtöbb pasi-férfi-fiú összehord ilyenkor hetet-havat és ha te még csak nem is szépíted a helyzetet az neki furcsa lesz. nem azt mondom hazudj, hanem vágd ki magad valahogy. amikor már kedvel és érez-hez irántad valamit akkor már más tészta, akkor már lehetsz őszintébb mert kialakult már valami kötődés. de addig jól kell taktikázz minden téren mert meg kell őket fogni valamivel! ha megvan akkor lehet nyílt kártyákkal játszani, addig nem.

ezt én tapasztalatból mondom neked. amíg teljesen őszinte voltam, mindig megmondtam mit érzek, sosem próbáltam magam beállítani jobbnak mint aki vagyok, addig csakis kizárólag lelki szemetesláda lehettem amolyan "meleg barát". de amikor taktikáztam, igyekeztem a szebbik részem mutatni ami vonzó és csábító akkor már jó voltam, utána pedig lehettem őszinte, akár rosszabb is mint amikor az elejétől fogva csak magamat adtam, és ez ezért volt mert meg volt már fogva. már kedveltek-szerettek így sokkal többet megengedhettem. ez persze lehet nem hangzik jól, de a nők ilyenek, hiába mondják, hogy őszinteség így-úgy, ha őszinte vagy vele és nyílt lapokkal játszol akkor véged van!

23f

2011. febr. 11. 07:25
 19/25 anonim ***** válasza:
felesleges.Később nem tudod magad kimagyarázni se.Csak besülsz.
2011. febr. 11. 08:45
 20/25 A kérdező kommentje:
Értelek titeket. Ezt megfogadom, de majd csak akkor vallom be ha megtörtént az a bizonyos dolog, vagy lehet be sem vallom, van gógyim hozzá, meg gyorsan tanulok, szóval szerintem minden rendben lesz. Állítólag becsületes fejem van, meg bíznak bennem az emberek.
2011. febr. 11. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!