Szerintetek ha egy lánnyal ismerkedek és megkérdi h szűz vagyok e még akkor hantázzak? (21/F)
Ha így konkrétan szóba kerül, akkor arra vagy igent vagy nemet lehet csak válaszolni. Ha hazudsz, úgyis kiderül és elég ciki lesz, nem csak h bénázol hanem hogy még hazudtál is. Ha próbálod elterelni a témát akkor is kiderül, hogy szűz vagy, mert ha nem lenne "takargatnivalód" akkor egyből válaszoltál volna.
Én is hasonló helyzetben vagyok és ha oda kerül a dolog, akkor elmondom, hogy ez a helyzet. Ha kellek kellek, ha nem akkor nem, ennyi.
21/F
ha az elején kérdezi meg amikor még csak az ismerkedési fázisban vagytok akkor mindig szépíteni kell! ha nem így teszel akkor bénának suttyónak fog tartani, el fog gondolkozni, hogy mi veled a baj? mégpedig azért mert a legtöbb pasi-férfi-fiú összehord ilyenkor hetet-havat és ha te még csak nem is szépíted a helyzetet az neki furcsa lesz. nem azt mondom hazudj, hanem vágd ki magad valahogy. amikor már kedvel és érez-hez irántad valamit akkor már más tészta, akkor már lehetsz őszintébb mert kialakult már valami kötődés. de addig jól kell taktikázz minden téren mert meg kell őket fogni valamivel! ha megvan akkor lehet nyílt kártyákkal játszani, addig nem.
ezt én tapasztalatból mondom neked. amíg teljesen őszinte voltam, mindig megmondtam mit érzek, sosem próbáltam magam beállítani jobbnak mint aki vagyok, addig csakis kizárólag lelki szemetesláda lehettem amolyan "meleg barát". de amikor taktikáztam, igyekeztem a szebbik részem mutatni ami vonzó és csábító akkor már jó voltam, utána pedig lehettem őszinte, akár rosszabb is mint amikor az elejétől fogva csak magamat adtam, és ez ezért volt mert meg volt már fogva. már kedveltek-szerettek így sokkal többet megengedhettem. ez persze lehet nem hangzik jól, de a nők ilyenek, hiába mondják, hogy őszinteség így-úgy, ha őszinte vagy vele és nyílt lapokkal játszol akkor véged van!
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!