Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ha egy lánnyal...

Szerintetek ha egy lánnyal ismerkedek és megkérdi h szűz vagyok e még akkor hantázzak? (21/F)

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 18:44
1 2 3
 1/25 Tomika90 ***** válasza:
szerintem ne...ha hazudsz és cinkes helyzetbe kerülsz hát akkor lesz kínos a szitu...
2011. febr. 10. 18:46
 2/25 anonim ***** válasza:

Érezni fogja ha először csinálod tuti bénázol kicsit majd :) és megértőbb ha tudja hogymég nem voltál lánnyal, legalábbis nem annyira égő mint ha kiderül hogy ilyenekről hazudsz neki :)

ŐSZINTESÉG :D

Sok sikert a csajhoz ! :)

2011. febr. 10. 18:48
 3/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ne hazudj róla.

1. Nem baj az, hogy még szűz vagy, legalább tudjuk, hogy nem vagy az a "minden buliban más lánnyal dugsz" típus

2. Ha neki ez baj, akkor örülj, hogy még az elején kiderült, hogy nem illetek össze.

3. Ha ő is szűz, akkor lehet, hogy még jó is, hogy együtt veszítitek el majd egyszer.

18/L

2011. febr. 10. 18:51
 4/25 A kérdező kommentje:
Okés. De az van hogy rajtam nem látszik a szüzesség, másrészt meg ha bevallom h még az vagyok elküldenek ez a nők 90%-nál így van. Ezért szerintem egy minimális hanta belefér, és ha oda kerül a sor legalább elveszítem.
2011. febr. 10. 19:03
 5/25 anonim ***** válasza:
a legelején ne mondd meg, mert gyökérnek fognak tartani! később amikor már jobban megismerted akkor nyugodtan elárulhatod, de az elején ne. valami jó szöveget találj ki, hogy előre tudd mit fogsz válaszolni és tereld a témát, hogy téged ez rosszul érint mert a csaj megbántott vagy valami ilyesmi.
2011. febr. 10. 19:05
 6/25 A kérdező kommentje:
Jaja. Pont ezt találtam ki én is. Amúgy meg mire való a youtube és társai :D. Az alapvető dolgokat tudom, szóval remélhetőleg nem lesz gond.
2011. febr. 10. 19:07
 7/25 A kérdező kommentje:
18:51: És ha a lány azt mondja azért nem jön össze velem emrt szűz vagyok? Mert nem akarja h rajta "gyakoroljak". Akkor mit kell tenni?
2011. febr. 10. 19:10
 8/25 anonim ***** válasza:

Csak az a csaj tartja gyökérnek emiatt bármelyik srácot aki éretlen/hülye :D

Plázacicákat meg nem kell összeszedni úgyis csak arra kellesz neki hogy "Jaaj machikáám azt a csinci ruhcsit vedd már meg mer szépennézeeek :$, este talán kapsz egy puszcsit cserécskébe :P :D :$(K) (L) :) :O :P" Hát nem tudom, én köszi ilyenből nem kérnék :)

Am ha el határozod hogy hazudsz neki miért kérdezel minekt ?

2011. febr. 10. 19:13
 9/25 anonim ***** válasza:

aki már tapasztalt, az tényleg nem szeret bajlódni 1 szűz sráccal...de aki tapasztalt, annak hiába hazudsz.

engem is próbált beetetni 1 srác, és rájöttem. abból, h milyen bizonytalanul nyúlt "ott" hozzám, h nem igazán ujjazott, + nyalt, h olyan bizonytalanul rakta be...hiába próbált magabiztosnak tűnni.

aki volt már sráccal, az RÁJÖN, nem h*lye....és akk annál nagyobb cink lesz neked.

ne hazudj, v. keress szűz csajt, mert velük el lehet hitetni.

am. én összejönnék szűz sráccal is...csak az a tapasztalat, h haverjaim közt is azok szűzek 20 felett, akik...nos hát...nem a külsejükre büszkélkedhetnek/v. gázok/ v. otthonülősek/v. félénkek. ...és ezzel nincs gond, ha vki az ilyen típust szereti.

20/L

2011. febr. 10. 19:16
 10/25 A kérdező kommentje:
19:16: Oké értelek, de legalább elvesztettem a továbbiakban okosabb leszek, nem vagyok annyira elveszett
2011. febr. 10. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!