Szerintetek ha egy lánnyal ismerkedek és megkérdi h szűz vagyok e még akkor hantázzak? (21/F)
Érezni fogja ha először csinálod tuti bénázol kicsit majd :) és megértőbb ha tudja hogymég nem voltál lánnyal, legalábbis nem annyira égő mint ha kiderül hogy ilyenekről hazudsz neki :)
ŐSZINTESÉG :D
Sok sikert a csajhoz ! :)
Szerintem ne hazudj róla.
1. Nem baj az, hogy még szűz vagy, legalább tudjuk, hogy nem vagy az a "minden buliban más lánnyal dugsz" típus
2. Ha neki ez baj, akkor örülj, hogy még az elején kiderült, hogy nem illetek össze.
3. Ha ő is szűz, akkor lehet, hogy még jó is, hogy együtt veszítitek el majd egyszer.
18/L
Csak az a csaj tartja gyökérnek emiatt bármelyik srácot aki éretlen/hülye :D
Plázacicákat meg nem kell összeszedni úgyis csak arra kellesz neki hogy "Jaaj machikáám azt a csinci ruhcsit vedd már meg mer szépennézeeek :$, este talán kapsz egy puszcsit cserécskébe :P :D :$(K) (L) :) :O :P" Hát nem tudom, én köszi ilyenből nem kérnék :)
Am ha el határozod hogy hazudsz neki miért kérdezel minekt ?
aki már tapasztalt, az tényleg nem szeret bajlódni 1 szűz sráccal...de aki tapasztalt, annak hiába hazudsz.
engem is próbált beetetni 1 srác, és rájöttem. abból, h milyen bizonytalanul nyúlt "ott" hozzám, h nem igazán ujjazott, + nyalt, h olyan bizonytalanul rakta be...hiába próbált magabiztosnak tűnni.
aki volt már sráccal, az RÁJÖN, nem h*lye....és akk annál nagyobb cink lesz neked.
ne hazudj, v. keress szűz csajt, mert velük el lehet hitetni.
am. én összejönnék szűz sráccal is...csak az a tapasztalat, h haverjaim közt is azok szűzek 20 felett, akik...nos hát...nem a külsejükre büszkélkedhetnek/v. gázok/ v. otthonülősek/v. félénkek. ...és ezzel nincs gond, ha vki az ilyen típust szereti.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!