Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha eszméletlen nagy party-arc vagyok, ismerkedek, de még mindig szűz vagyok és nem volt még igazi kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Félre ne értsétek, nem ribanckodok, kifejezetten óvakodom az ilyen jellegű helyzetektől...2010. aug. 6. 15:18
1/10 anonim válasza:
Eszméletlen nagy party-arc?Azaz egy szánalmas diszkós?
2/10 anonim válasza:
Igen gáz. Már a tény, hogy eszméletlen nagy partyarc vagy.
3/10 A kérdező kommentje:
mi az h szánalmas diszkós? majdnem midne fiatal szeret bulizni, ezért senkit nem lehet elítélni....ne iszok, nem cigizek, nem drogozok, és kifejezetten jó tanuló vagyok...ennyit csak megérdemlek! nem?????
2010. aug. 6. 15:21
4/10 anonim válasza:
Buli rohadtul nem egyenlő a szánalmas tömegnyomor diszkóval!
5/10 anonim válasza:
sztem nem kéne elítélni csak azért mert ő más fajta szórakozást szeret.. sztem egyáltalán nem gáz. bár ha valaki magáról kijelenti, hogy "eszméletlen nagy party-arc" ott vmi nem stimmel. egyébként én is kifejezetten szeretm a modern tánczenét. sztem meg sokkal inkább buli, mint egy kocsmázás vagy mondjuk egy rockkoncert...
6/10 anonim válasza:
Azért így 43 évesen már elég gáz.
7/10 A kérdező kommentje:
és 18?
2010. aug. 6. 15:32
9/10 anonim válasza:
Nem, nem az. Ha jon a megfelelo fogod tudni. Felsz attol, hogy megbantanak es ez igazabol egy termesztes onvedelem. en is ilyen voltam 100 evvel ezelott.
10/10 anonim válasza:
igen az...mert ez azt jelenti, hogy nagy a képed a semmire... eszméletlen nagy party-arc....te jó ég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!