Szerintetek melyik az ideális kor a szüzesség elvesztéséhez?
Figyelt kérdés
+ irjátok meg létszi,hogy mikor vesztettétek el(hány éves korban) valamint megbántátok-e??
Köszi :-)
2011. febr. 1. 19:43
21/26 anonim válasza:
19 voltam,és eddig még nem bántam meg:)
22/26 Dark Prophet válasza:
Valtozo, ki mikor kesznek erzi magat. Mivel nem mindenki ugyanakkor fejlodik mentalisan es fizikailag igy en igy tudnam behatarolni: 14-17. 18 ev elotti "felig illegalis" szexualis kalandoknak olyan jo izuk es ertekuk van hogy soha tobbet nem lesznek olyan emlekeid. Az elet elszall, nem jon vissza, megoregedsz. Elj a lehetosegekkel mert lemaradsz a tapasztalatokrol.
23/26 Dark Prophet válasza:
Ja igen en 14 voltam, kis koncertvaros, sok sor, regrol ismeros rockfesztivalos 2 holgy tarsasagaban a varos melletti erdocskeben. Kisse homalyos, de nem bantam meg:P Legalabb vannak elmenyeim:D
25/26 anonim válasza:
Én 17 vagyok,még megvan,de 14 éves korom óta kb hónaponta lehetett volna rá alkalmam,csak soha nem éreztem megfelelőnek egy fiút se,többet is közvetlenül előtte otthagytam. Azt hittem hülyeség a "várd meg a szerelmet" szöveg,de nekem nem megy olyan sráccal,akiben nem bízok meg teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!