Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek melyik az ideális...

Szerintetek melyik az ideális kor a szüzesség elvesztéséhez?

Figyelt kérdés

+ irjátok meg létszi,hogy mikor vesztettétek el(hány éves korban) valamint megbántátok-e??

Köszi :-)

2011. febr. 1. 19:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nagy melleid vannak?
2011. febr. 1. 20:54
 12/26 RaksashaGirl ***** válasza:

Ideális kor? Úgy 14 fölött ha az ember eléggé érettnek érzi magát, akkor bármikor. :)

Én 14 évesen vesztettem el, és egyáltalán nem bántam meg! Azóta is együtt vagyunk vele, és reményeim szerint még fog is egy jó darabig tartani a kapcsolatunk..

A beszólogató embereknek meg üzenem: Nem vagyok egy hülye kis utolsó rib@nc, úgyhogy ezt el is felejthetitek.. Teljesen jó tanuló vagyok, imádok olvasni, és nem csak az én szempontomból állíthatom, hogy eléggé érett vagyok a koromhoz képest. Nem fogom különösebben magamra venni azoknak az akadékoskodó szövegét, akik ilyesmikkel traktálnák tele a fejem.

Innentől el is felejthettek! ;)

2011. febr. 1. 21:37
 13/26 anonim válasza:
15-17
2011. febr. 1. 22:09
 14/26 anonim válasza:
17-18
2011. febr. 1. 23:24
 15/26 anonim válasza:
51%
18 voltam mikor megtörtént. Bánom mert már jóval hamarabb szerettem volna! :-)
2011. febr. 2. 10:19
 16/26 anonim ***** válasza:
Én 16 éves voltam, 2 hónapja voltunk együtt, de már 2 éve ismertem és első pillanattól fogva nagyon tetszett, igazi nagy szerelem volt és természetesen a védekezésre is nagy gondot fordítottunk. Nekem így volt az ideális, egy percig sem bántam meg.
2011. febr. 2. 10:52
 17/26 anonim ***** válasza:
16 és 70 között. Már nem is emlékszem, hogy mikor vesztettem el, olyan rég volt. Látta valaki a gyógyszeremet?
2011. febr. 2. 15:10
 18/26 anonim válasza:
16 voltam, egy hónap híján 17. Szerintem 16 éves kor alatt nem nagyon kellene, hiába érzi magát érettnek rá az ember sokan később jönnek rá, hogy akkor még igen is gyerekek voltak. Én nem bántam meg.
2011. febr. 2. 16:54
 19/26 anonim válasza:

Akkor amikor úgy érzed hogy okés, mert találtál valakit akivel együtt akarsz lenni, igazán, mert szereted.

Aki ebből sportot űz az egy eget verő balf@sz.

21f és még megvan :U

2011. febr. 3. 00:02
 20/26 anonim ***** válasza:
Én a 18. születésnapom után nem sokkal jutottam el az ágyig a barátnőmmel, de előtte is kóstolgattuk egymást (szó szerint ;-), nem azért, mert meg akartam várni a 18-at, hanem mert így jött ki. Nem bánom, hogy nem adtam oda másnak a szüzességemet, nagyon jó kezekben van :) Persze jobb lett volna kicsit korábban találkozni/összejönni vele, szerintem kb már 17 éves koromtól készen álltam volna rá. Amit viszont sztem fontos megjegyezni, hogy egy bizonyos kor felett (kb 20-22) már nagyon nem ideális elveszteni, mert egyre nehezebb lesz az idő előrehaladtával.
2011. febr. 3. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!