Mennyire gáz 21 éves lánynak szűznek lenni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 21:39
21/31 anonim válasza:
21 évesen vesztettem el, akkor sem tartottam gáznak, most meg kifejezetten örülök neki, hogy a korábbi rövid kis kapcsolataimban nem feküdtem le senkivel.
22/31 anonim válasza:
Semennyire, de könnyen orvosolható!
26/f
23/31 anonim válasza:
Sajnos énis így éreztem 21 évesen.Ha tehetném,ma még mindig szűz lennék.
f/2.3
24/31 anonim válasza:
Én is az vagyok 20 évesen, sajnos nehezen ismerkedem.
Szerintem nem gáz ha nem érzed annak, konkrétan engem sem zavar, inkább a kapcsolat hiányzik.
20F
25/31 anonim válasza:
szia én fiú vagyok 20 éves és a barátnőm is szűz volt 20 évesen.szerintem ebben nincs semmi gáz
26/31 anonim válasza:
Semmi ciki nincs benne, az a ciki aki már 13 évesen nem az O_o na az gáááááz :D
27/31 anonim válasza:
Ez olyan hogy menmnyire gáz hogy még sosem voltál a strandon. Semennyire, de én a helyedben meglépném mert isteni dolog, amit kár kihagyni! ;)
28/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nagyon, megnyugodtam :) Meglépném én szívesen, csak hát ahhoz kéne egy pár is...
2011. jan. 19. 19:14
30/31 Deviance válasza:
Egyáltalán nem gáz... Mindennek el jön az ideje kinek előbb kinek utóbb. Ha utóbb több időd van felkészülni rá lelkileg ami megnyugvást okozhat ha eljutsz az elsőig.:)) És hozzá teszem, nincs csúnya lány, mindenkinek más jön be. Néha jobb az átlagosnál "furcsább" arc, egy olyat jobban meg lehet szeretni, és tovább lehet, mint egy átlagosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!