Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire gáz 21 éves lánynak...

Mennyire gáz 21 éves lánynak szűznek lenni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 21:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan csajt, aki 24 éves és még szűz. Semmi baj nincs vele, csak így alakult... Szóval: nem gáz.
2011. jan. 17. 21:54
 12/31 anonim ***** válasza:

21:45

Pont fordítva gondoltam, de a gondolatmenet az helyes! Ha nem lenne egy szépség, akkor nem lenne gáz, mert az azt jelenti hogy eddig nem is volt lehetősége rá, amit elszalasztott volna ... ami gáz lenne már ennyi idősen.

2011. jan. 17. 21:55
 13/31 anonim válasza:

Butus vagy!!

De hogy gázz, csak akkor kell megtenned ha késznek érzed magad rá és szerelmes leszel!!

És tök minegy hogy szép vagy vagy ronda. mert a szépség reletív! akinek odaadod magad annak te leszel LEGSZEBB!

L/16

2011. jan. 17. 21:56
 14/31 anonim ***** válasza:
Asagrim. Gáz, hogy az ember 21 évesen "elszalasztott" egy lehetőséget a szexre? Azért mert valaki ronda (és itt nem a kérdezőre gondolok, hanem magamra), még nem kell az első jelentkezővel ágyba bújni.
2011. jan. 17. 21:59
 15/31 anonim ***** válasza:

Írd be a keresőbe: "évesen szűz", itt 12-35 éves kor között mindent megtalálsz, a 21 többször is szerepel... de amikor a kérdést feltetted, neked ugyanígy kidobta ezeket a kérdéseket. Bocs az offért, de nem tudtam nem megemlíteni.

On: nem, nem gáz, akkor gáz, ha neked gáz és ez kihat az életedre. Én nem egészen 25 éves koromban vesztettem el, de senkit nem kérdeztem meg, "ciki"-e, hisz addig nem találtam meg azt az embert, akinek odaadtam volna. Ennyi. Nem kell ezzel a szüzesség témával ennyit foglalkozni.

2011. jan. 17. 22:14
 16/31 A kérdező kommentje:
Hát, ha ez kell a válaszhoz, küldök képet is akár, de megmondhatom szóban is: nem vagyok egy szépség, de nem vagyok egy kifejezett csúfság sem. Egyszer már lett volna alkalmam elveszíteni a szüzességem még 17 évesen, de akkor még nagyon féltem és "elmenekültem". Azóta pedig valószínűleg azért nem volt rá alkalom, mert keveset mozdulok ki otthonról, így nem tudok ismerkedni sem, és nincs barátom, odaadni magam viszont csak olyan embernek tudnám, akit tényleg szeretek. Csak félek, hogy ha lesz is barátom, rossz lesz neki, hogy tapasztalatlan vagyok. De örülök a sok kedves kommentnek :)
2011. jan. 17. 22:16
 17/31 anonim ***** válasza:

szar ugy a sexnel jobb dolog nincs :)

26f

2011. jan. 17. 22:18
 18/31 A kérdező kommentje:
Csak egy 21 évesen szűz kérdést dobott ki, mikor kiírtam, és ő fiú volt. De örülök akkor, ha nem vagyok ezzel egyedül :)
2011. jan. 17. 22:18
 19/31 anonim ***** válasza:

Ha lesz egy barátod, aki szeretni fog, akkor pont nem fogja érdekelni, hogy szüz vagy-e vagy sem. Söt, megtiszteltetésnek fogja venni, mert a Nök életében ez nagy dolog és egy normális Férfiéban is.

Tehát ezen ne görcsölj:)

21/F

2011. jan. 17. 22:37
 20/31 anonim válasza:

Hát én szeretnék még inkább "gáz" lenni, ha most választhatnék:)

20/L

2011. jan. 17. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!