Mennyire gáz 21 éves lánynak szűznek lenni?
21:45
Pont fordítva gondoltam, de a gondolatmenet az helyes! Ha nem lenne egy szépség, akkor nem lenne gáz, mert az azt jelenti hogy eddig nem is volt lehetősége rá, amit elszalasztott volna ... ami gáz lenne már ennyi idősen.
Butus vagy!!
De hogy gázz, csak akkor kell megtenned ha késznek érzed magad rá és szerelmes leszel!!
És tök minegy hogy szép vagy vagy ronda. mert a szépség reletív! akinek odaadod magad annak te leszel LEGSZEBB!
L/16
Írd be a keresőbe: "évesen szűz", itt 12-35 éves kor között mindent megtalálsz, a 21 többször is szerepel... de amikor a kérdést feltetted, neked ugyanígy kidobta ezeket a kérdéseket. Bocs az offért, de nem tudtam nem megemlíteni.
On: nem, nem gáz, akkor gáz, ha neked gáz és ez kihat az életedre. Én nem egészen 25 éves koromban vesztettem el, de senkit nem kérdeztem meg, "ciki"-e, hisz addig nem találtam meg azt az embert, akinek odaadtam volna. Ennyi. Nem kell ezzel a szüzesség témával ennyit foglalkozni.
szar ugy a sexnel jobb dolog nincs :)
26f
Ha lesz egy barátod, aki szeretni fog, akkor pont nem fogja érdekelni, hogy szüz vagy-e vagy sem. Söt, megtiszteltetésnek fogja venni, mert a Nök életében ez nagy dolog és egy normális Férfiéban is.
Tehát ezen ne görcsölj:)
21/F
Hát én szeretnék még inkább "gáz" lenni, ha most választhatnék:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!