Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzesség elvesztésénél a...

A szüzesség elvesztésénél a lánynak a fájdalom függ attól, hogy mekkora a fiú pénisze?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 19:42
1 2
 1/13 Timi: ) ***** válasza:
76%
Mindenképp.Kisebb" méretűnél is fáj,de nagyobbnál" még fájdalmasabb.
2011. szept. 18. 19:45
 2/13 anonim válasza:
75%

Természetesen függ tőle. A legfontosabb, hogy elég nedves legyél, és ne azért veszítsd el, mert a korosztályodból már sokan nem szüzek. Én 18, majdnem 19 voltam, és már úgy éreztem, hogy teljesen készen állok a dologra. Elég nedves voltam, a páromnak átlagos 16 cm a pénisze, és nem is fájt:)

Nyugi, minden jól fog menni, csak engedd el magad:)

2011. szept. 18. 20:12
 3/13 anonim válasza:
75%

Egyet értek az előző válasszal .Vegyetek síkosítót ,és ha úgy érzed nem vagy elég nedves használjátok. A Párod legyen nagyon óvatos és ne siessétek el.Lazítsd el magad és a behatolásnál nézzetek egymás szemébe .

Sok sikert és sok örömet!

2011. szept. 18. 21:04
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Ugyan mindenki csak egyszer veszti el a szüzességét, szóval erre kimerítő választ aligha lehet adni, de szerintem valamennyire biztosan számít. Ennek ellenére csak az ne riasszon el a dologtól, ha a párodnak az átlagosnak nagyobb és vastagabb pénisze van, menni fog azzal is. ;)
2011. szept. 19. 00:18
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Minél több előjáték! Ez a legfontosabb. Simogatás, csókok, izgatás, nyalakodás minden olyan helyen amitől begerjed a másik. Csak akkor szabad behatolni, mikor már a lány nagyon nedves és szinte ő kéri hogy történjen már meg.
2011. szept. 19. 15:43
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Bárki találta föl a puncit, nagyon jól megcsinálta olyanra, hogy egészen széles határok között képes legyen befogadni azt amire hivatott!Sokkal nagyobb jelentősége van az első behatolás fájdalma, vagy nem fájdalma tekintetében annak,hogy ne legyél feszült, ne félj, ne legyenek kellemetlen körülmények, hogy tudd átadni magad szabadon az erotikának, stressz nélkül. Ha nincs benned szorongás, nem húzódik össze (vegetatív reflex) a hüvelyed, és nedvesedsz rendesen, akkor alig érzel fájdalmat még egy egészen nagy pénisz behatolása esetén is.Sőt a legvalószínűbb, hogy egyáltalán semmi fájdalmat nem érzel, mint sok másik lány, aki szerencséjére nem szorongással teli félelemmel várta a behatolást önfeláldozó mártírként, hanem feltüzelt igazi nőként, szabadon vágyott rá, hogy végre magában érezhesse azt a férfit, akit annyira szeret. És, hogy milyen az első alkalom, az ezen múlik, nem a méreten! (Vagyis sokkal kevésbé a méreten!)
2011. szept. 19. 17:34
 7/13 anonim ***** válasza:
az előjátéktól jobban függ,meg hogy mennyire vagy ügyes...
2011. szept. 21. 20:15
 8/13 anonim ***** válasza:
44%
09.19nagyon jól írtad a fogalmazásod a kifejezésed nagyon kiváló!
2011. szept. 22. 09:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Azaz a szeptember 19-i válaszadó válasza tetszett. De melyikünké? Órát írjál légyszi, köszi. :D
2011. szept. 22. 19:14
 10/13 hangszoros válasza:

Azért attól is függ, kinek milyen hosszú a hüvelye.

Volt olyanom, hogy félig volt bent és már böködtem, a végét

Ilyen csajszinak szerintem jobban fájhat.

2011. szept. 25. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!