Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van fájdalom mentes módja a...

Van fájdalom mentes módja a szüzesség elvesztésének?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyok együtt a barátommal.De még nem feküdtünk le, próbálkozás már volt, de mindig nagyon fájt, úgyhogy mostanában már nm is erőltetjük!Nincs valami fájdalom mentes megoldás?
2009. márc. 27. 10:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg próbáld meg azzal a sráccal, aki pár napja írt ide, hogy Lidocainnal szeretné fújni a farkát :))

De ez csak VICC!!!!

Szerintem nem egyformán fáj ez mindenkinek, nekem például kibírható volt. Lényeg, hogy lazulj el teljesen, és tényleg akard a szexet a pároddal, ne csak a szüzesség elvesztése legyen a cél. Ha egy kicsit is rossz, hagyjátok abba, és később próbálkozzatok újból.

Sok sikert!

2009. márc. 27. 11:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyáltalán nem fájt elsőre. Én csak azt éreztem, hogy bennem van. Ha csak egymásra figyeltek, meg az egymásnak szerzett gyönyörre, és nem arra hogy NA MOST FOG FÁJNI FOG MERT BETESZI.. mert ha erre gondolsz, hogy na most fájni, akkor fog is!

Felejtsétek el már ezt a dolgot, hogy mindenkinek fáj! Nem ezzel kéne foglalkozni, hanem egymással!

2009. márc. 27. 11:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

igen, ha nem görcsölsz azon, hogy fájni fog.

nekem egyáltalán nem fájt az első szex, sőt nem is vérzett.

pont azért mert nem is foglalkoztatott annyira, hogy úristen ez az első jujmileszmost.

nyugodj meg, engedd el magad és nem lesz semmi gáz.

2009. márc. 27. 11:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jajj de unom már az ilyen "bele fogok halni az első szexbe?" kérdéseket!Ha a barátod rendesen felizgat,megujjaz több ujjal is,akkor kitágulsz és nem fog fájni semmi!Ezért jó a már tapasztalt pasi!Amúgy meg addig,amíg ezen rágódsz,nem vagy kész az egészre!Az ember akkor kész rá,ha már annyira kívánja a másikat,hogy ilyen hülyeségek eszébe se jutnak!Annak fáj,akit nem izgatnak fel rendesen,csak durr bele!Ennyi a lényeg!
2009. márc. 27. 12:17
 5/10 anonim válasza:
100%
Csak a lazaság segíthet,ne görcsölj.Nekem például fájt ugyan,de annál ezerszer jobb volt maga az együttlét,ezért a fájdalom egy hangyányit sem zavart meg semmiben.
2009. márc. 27. 13:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok-sok ujjazás, esetleg szexuális segédeszköz bevetése...Sok síkosító, kellő felizgatás, jó pózválasztás...
2009. márc. 27. 13:45
 7/10 anonim ***** válasza:
95%

Hány éves vagy?

Ha már másfél éve együtt vagytok, talán nem vagy tini.

Az előzők ugyan jókat írtak... de könnyű nekik. Beszéld meg a barátoddal: ha szeret, elfogadja azt, hogy orvoshoz menj. Az orvos 100% fájdalommentesen simán átvágja a szűzhártyád - utána már csak a tágítás fájhat. Azon meg egy kis kézimunkával (1 ujj, 2 ujj) és nagyobb adag síkosítóval könnyen lehet segíteni.

Szerintem, ha idáig küzdöttetek - és nem akarsz többet - akkor ez a megoldás. Vannak olyan népek, ahol ez bevett szokás, és külön képzett szakemberek vannak, akik ugyan természetes módon, de fájdalommentesen veszik el a lányok szüzességét.

2009. márc. 27. 14:54
 8/10 anonim válasza:
100%
Szia! nekem is ugyanaz a válaszom mint a 2-dik válaszolónak! Nekem se fájt egyáltalán,és tényleg ha mindketten élvezitek és felvagytok eléggé izgulva akkor észre se veszed és már bent is van! :)) na jo azééé érezni fogod....meg nem kell arra gondolni hogy fájni fog,csak lazuljatok el és minden jol fog menni! sok sikert
2009. márc. 27. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
nekm is az a tapsztalatom,hoyg ha kellöképp egymásra vagy tok állva akkor,és nem azon gonodlkodsz hoyg uristen most fog fájni...nem mégsem inkább most.akkor rtutra nem fog olyan szintemn fájni,hoyg emlékezetes legyen.nekem is épp hogy fájt csak,és nem véreztem utánan kicsit s em.sok sikert...ne izgulj engedd el magad ha eljön az ideje,mert ha most rossz emlékleid lesznek utánna kihat késöbbi nemi életedre is.
2009. márc. 28. 15:33
 10/10 anonim válasza:
-.-" ha a pasi megharapja a füleg gyengéden (nem leharapja-.-) amikor átszakítja a szűzhártyád nem fáj^-^
2009. márc. 30. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!