Fura kérdés, de nem tudom hogy működik?
Figyelt kérdés
Ugye amikor egy lány elveszti a szüzességét, nem mindenki de a többség vérzik... és utána csak egy zsepivel le szokták törölni a vért vagy zuhany utána vagy hogy? :$ légyszi csak értelmes válaszokat, csak kíváncsiság amúgy, még nem akarom elveszteni mert nem érzem elég érettnek magam rá.2011. jan. 14. 22:42
1/8 anonim válasza:
Nem biztos hogy vérzik, lehet hogy csak egy csepp lesz. Azt is csak azért törlik le, mert zavar - már akit -.
2/8 anonim válasza:
Én nem véreztem, tehát nem törölgettem meg magam, ill. nem is kellett lezuhanyoznom utána. :) Hány éves vagy? Örülök, hogy van normális tini aki nem akarja túl fiatalon elveszíteni a szüzességét. :D :)
3/8 anonim válasza:
Általában nem olyan erős a vérzés, hogy zavaró legyen.
Készíts oda zsebkendőt, de ha lehet, ne ugrálj föl. Tönkreteszi a hangulatot.
4/8 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok :)
2011. jan. 16. 17:03
6/8 A kérdező kommentje:
Várok is, csak kíváncsi voltam, nem akarom még elveszteni a szüzességem..
2011. jan. 16. 21:31
7/8 BlackJack válasza:
aki vérzik az szerencsés, mert ha elteszi a vérét egy befőttesüvegbe akkor ebből a vérből biztosabban lehet klónozni őt
8/8 anonim válasza:
érdemesebb lezuhanyozni de egyépként nem nagyon vérzel csak egy 5 pecig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!