Egyszerű a kérdés, nálatok ez hogy működik? (csajok)
én kezdő vagyok, és a barátnőm is az, de előtte nehezen találtam párt "18/F" pedig jól nézek ki, csak hát nincs tapasztalatom összvissz a felizgatásig,tovább még semmiben nem vagyok jártas (ezt az utat barátnőmmel végig jártuk egészen addig h. már csak az-az együttlét következik), de most nem ez a kérdés:
mit szertettek jobban: ha ti tapasztalatlanok vagytok akkor a fiú legyen:
tapasztalt, vagy kezdő
ha nektek nem ő lenne az első akkor:
a fiú legyen tapasztalt, vagy kezdő
mert köztudott hogy a kezdő fiú még jobban képes odaadni magát, tökéletessé tenni az első együttlétet "mert neki ez lesz az első", és fordított helyzetnél meg már más az elvárás: a tapasztalt fiú a kezdő lányért tegyen meg mindent,
miért nem kezdtek kezdővel? pedig nálam ez a legfontosabb:
hogy első legyek neki mindenben, h. megadjak neki mindent, h. tökéletes legyen.
Ti miért nem szerettek elsők lenni? (kérlek válaszoljatok, még ha máshogy is van),
ennyi kihívástól megijedni???, vagy nem értem, tapasztalt fiú *megtesz a kezdő lányért mindent "és sztem ő is szeretni h. nem bízott eddig meg senki másban, csak benne",
de tapasztalt lány-kezdő fiú???wtf, inkább mentek a könnyű prédára, vagy elfogadnátok ha a párotoknak ti lennétek az első, és megtennétek mindent h. jobban sikerüljön az együttlét?
(bármiféle választ várok, de nekem a kezdő-kezdő, tapasztalt-tapasztalt felállás tetszik,)
vélemények??? (és minden kérdésre)
Ennyi közhelyet egy megfogalmazásban.
Neked nincs egészséges önértékelésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!