Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez Hogy működik? (kérdés lent)
Figyelt kérdés
Nem igazán értem hogy milyen sorrenben "jön össze egy pár".
1. lehetőség: beleszeretnek egymásba, elkezdenek beszélgetni, bevalják, ősszejőnnek.
2. lehetőség: beszélgetnek, beleszeretnek egymásba, összejönnek.
3. lehetőség: beszélgetnek, összejönnek, beleszeretnek egymásba.
Mi a sorrend?
2010. júl. 9. 01:56
1/12 anonim válasza:
Én a barátnőmmel a 2. vagyunk.:D
3/12 A kérdező kommentje:
Én aszt hittem hogy csak az első és a második reális, nem gondoltam, hogy úgy is össze szoktak jönni, hogy nem is szeretik egymást, csak remélik hogy majd fogják.
2010. júl. 9. 02:07
4/12 A kérdező kommentje:
azt*
2010. júl. 9. 02:07
5/12 anonim válasza:
mi:beszélgettünk,barátok lettünk,még többet beszélgettünk,majd rájöttünk h szeretjük egymást,összejöttünk.
6/12 anonim válasza:
Velem csalta a barátját aztán összejöttünk.Ez egy új példa.
7/12 anonim válasza:
Atya úr Isten... ezt a kérdést remélem kirakják Fuckyeahra, megérdemelné...
8/12 anonim válasza:
Szerintem mindhárom variáció lehetséges. Én nem is tudnám most hirtelen, hogy nálunk a 2. vagy a 3. variáció állt-e fenn.
9/12 anonim válasza:
8 évvel ez előtt a barátommal a 3. szerint jöttünk össze. Tudom, hülye voltam. Első alkalom volt nekem, azt hittem jó buli lesz, összejöttünk, aztán hónapok múltán rájöttem, hogy én szeretem.
Szóval először beszélgettünk (ekkor az ő részéről már szerelem volt), összejöttünk, aztán beleszerettem.
Van ilyen, a szerelem nem mindenkinél jön hipp-hoppra.
10/12 anonim válasza:
Hát mi látásra ismertük egymást, szemezgettünk, stb, szal bejöttünk egymásnak. Aztán megismerkedtünk, beszélgettünk, beszélgettünk, egyre többet, találkozgattunk, stbstb.Egyre jobban tetszettünk egymásnak.Aztán egy szép napon összejöttünk.:D Akkor még alig szerettük egymást, nem is tudom volt e az már szerelem.Aztán az idők során annyira szerelmesek lettünk egymásba, hogy már együtt akarjuk leélni az életünket, és nem kell senki mááás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!