Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kár volt elhalasztani, hogy a...

Kár volt elhalasztani, hogy a barátommal fogamzásgátló nélkül feküdjek le? Mellesleg szűz vagyok még.

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek!Egyik nap a barátommal voltam és kissé összemelegedtük de csak orálisan(hozzáteszem,hogy a házunk pincéjében,ugyanis a szüleim otthon voltak)és megújjazott,de be is akarta rakni,de én nem engedtem.Viszont megigértem neki,hogy a jövőhéten lefekszem vele.Szerintetek jól döntöttem?
2009. jan. 31. 18:32
 1/4 anonim válasza:
97%

amíg nem vagy benne biztos, szerintem nem kéne..am hány éves vagy? azt jólenne tudni. ha mégis rákerül a sor, akkor VÉDEKEZZETEK..de jó ha tudja, hogy még szűz vagy, valszeg jobban oda fog figyelni rád, és vigyázni fog rád!

P.K.

2009. jan. 31. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell túlesni rajta, nem gyorsvonat ez te lány. Ha valakit szeretsz, akkor feküdj le vele. Ha nem szereted, akkor legyen eszed és hagyd a francba. Nem gyorsvonat ez, törődj magaddal, gondolj magadra, talán jobb lenne később.

Ha mégis úgy döntesz, hogy belevágsz, akkor csak védekezéssel.

2009. jan. 31. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor feküdj le vele, ha Te is azt akarod. Ne azért tedd, mert megígérted neki!
2009. jan. 31. 23:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintünk jól döntöttél. Szűz vagy és egy pincében védekezés nélkül akarod elveszteni mikor még a szüleid is ott vannak?

A fiú béna. Belőled meg kiveszett a romantika.

Várj még ezzel. A szex semmi. Az élet az már valami.

Ha élsz, lehet szex.

2009. febr. 1. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!