Ha valaki 20 éven felül még szűz, akkor várjon még a szerelemre, vagy ha adódik alkalom akkor (csak szexpartner) akkor elveszítse vele? Szóval már 20 éven felül tök lényegtelen, hogy kivel veszítjük el? Mi erről a véleményetek?
Figyelt kérdés
egyébként nő-ről van szó.2010. dec. 31. 21:30
41/44 anonim válasza:
Nem mindegy, ha eddig vártam várok még tovább is, voltam már szerelmes de nem viszonozta a srác, és most is tetszik egy pasi, de neki meg más, szóval eléggé rossz, mert pont vele sikerült elfelejtenem az előzőt. Tegnap szilveszterkor összejöhettem volna több pasival is egy éjszakára, de nem tudtam volna megtenni, én sem szeretnék szűzként meghalni, de nem tudnék szerelem nélkül lefeküdni senkivel.
20/L
42/44 anonim válasza:
szerintem várj sokkal nagyobb élmény lesz és 65 évesen és szivesen vissza rá :)tapasztalatbol mondom én nem vártam és már nagyon megbántam de ezen nem lehet változtatni már, de a lényeg h szerintem mindenkép várj
43/44 anonim válasza:
Ne várj, ha adódik az alkalom magától, használd ki. Haveri nyomásnak ne engedj. Keresd a másik nem közelségét, és ha akad valaki, akivel elvesztenéd, óvatosan udvarolgass neki, venni fogja a lapot.
44/44 anonim válasza:
szerintem várj, sokkal szebb avval átélni akit teljes szívvel szeretünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!