Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha valaki 20 éven felül még...

Ha valaki 20 éven felül még szűz, akkor várjon még a szerelemre, vagy ha adódik alkalom akkor (csak szexpartner) akkor elveszítse vele? Szóval már 20 éven felül tök lényegtelen, hogy kivel veszítjük el? Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
egyébként nő-ről van szó.
2010. dec. 31. 21:30
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

szerintem ha új társaságba ha nem is vagyunk annyira nyitottak de azért néha néha kérdezzünk mi is szóljunk hozzá meg milyenek úgy könnyebb változni , ha nem görcsölünk rajta sokat. na meg felkell mérni a képességeinket is.

ja bocsi, akkor nem emlékeztem rá:D:) egy kicsit idősebb, mint én.

2011. jan. 1. 01:30
 32/44 anonim ***** válasza:

Nálam függ az adott társaságtól, és az emberek számától is. Kevés emberrel jobban megtalálom a hangot, mint sokkal.

Ez a képesség dolog is felmerült már bennem. Egyfajta pocséklás, hogy tudok rendesen beszélni, hozzá tudok szólni dolgokhoz, de mégsem teszem. Volt már, hogy megkérdezték (halál komolyan), hogy tudok-e beszélni. :)

2011. jan. 1. 01:38
 33/44 A kérdező kommentje:

nekem leginkább attól függ, hogy milyen emberek mert ha teljesen más milyenek vagyunk akkor nehezebben találom meg vele a közös témákat.

nálam csak egyszer volt amikor gúnynevet akasztottak rám, de hamar leállt vele. mondjuk én az olyan emberek véleményére nem igazán adok, akikkel teljesen másmilyenek vagyunk. vagy éppen nem is ismerjük egymást.

2011. jan. 1. 01:43
 34/44 A kérdező kommentje:
és ezt én sem értem, mert általában midnig hozzátudok szólni dolgokhoz, és nem értem miért nem mondom ki magamból..érdekes
2011. jan. 1. 01:44
 35/44 anonim ***** válasza:

Ebben is van valami. Nem mindegy, hogy kivel. Persze ez sem teljesen mérvadó, mert ismerek olyan személyt, aki nagyon sokban különbözik tőlem, és amikor megismertem, akkor ki nem állhattuk egymást. Ma már nagyon jóban vagyunk, megtanultuk elfogadni egymást.

Konkrétan közös témát találni már gázosabb persze. Az időjárás azért általában bevethető.

Nem adsz olyanok véleményére, akiket nem is ismersz? Hé, akkor én miért tépem itt a számat??? :) :) :)

(Ő, izé, billentyűzetet...)

2011. jan. 1. 01:56
 36/44 A kérdező kommentje:

az időjárás az mindig jó téma, csak akkor gáz, ha 5 percen belül csak arról beszélgetünk :D

Az ellentétek vonzzák egymást- néha igaz, nekem is volt egy ilyen barátnőm, akivel különböztünk de mégis jól megvoltunk.

Mármint azt úgy értettem, hogy ha valaki elkezd cikizni úgyhogy nem ismer engem egyáltalán, vagy kibeszél és lenéz, szóval ilyenekre gondoltam. az ilyen emberek véleményére nem adok. :)

2011. jan. 1. 02:00
 37/44 anonim ***** válasza:
Azért ha belegondolsz, akkor ezt csak mondogatjuk magunknak, hogy az ilyenek véleményére nem adunk. Ha tényleg teljes mértékben így lenne, akkor nem bántana a dolog. Észre sem vennénk.
2011. jan. 1. 02:05
 38/44 A kérdező kommentje:

Na jó ez igaz. Talán egy kicsit legbelül bánt minket a dolog, és talán azért, mert az is bánt, h ogy mi miért nem vagyunk olyan jó beszélgetőpartnerek mint "ők". vagy miért nem vagyunk olyan nyiltak.

De ha ilyenekkel foglalkoznánk állandóan akkor előbb utóbb bediliznénk, mert mindenkinben az ellenséges szándékot látnánk.

2011. jan. 1. 02:07
 39/44 anonim ***** válasza:

Igazad van, pontosan így van. És vissza is jutottunk oda, hogy az egész dolog a mi fejünkben dől el. Hajlamosak vagyunk arra, hogy feltételezzük a rosszat, amíg ellenkező benyomások nem érnek minket, pedig normális esetben pontosan fordítva kellene lennie.

Most viszont én megadom magam, és megyek aludni, mielőtt még az ölembe hullana a fejem. Köszi szépen a diskurzust, jól esett, holnap majd visszakukkantok. Addig is jó éjt és ismét csak boldog új évet!

2011. jan. 1. 02:19
 40/44 A kérdező kommentje:

Én is megyek már aludni :)

Neked is jóéjt és boldog új évet még1x!;)

2011. jan. 1. 02:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!