Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha valaki 20 éven felül még...

Ha valaki 20 éven felül még szűz, akkor várjon még a szerelemre, vagy ha adódik alkalom akkor (csak szexpartner) akkor elveszítse vele? Szóval már 20 éven felül tök lényegtelen, hogy kivel veszítjük el? Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
egyébként nő-ről van szó.
2010. dec. 31. 21:30
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Utolsó, Te fiú vagy, vagy lány??

megértelek nehezen tudok megbízni és szerelembe esni valakibe.

2010. dec. 31. 22:45
 12/44 A kérdező kommentje:
így még nehezebb egy kicsit..s:
2010. dec. 31. 22:45
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy érv, hogy várj: Ha nem szerelemből teszed, és nem járod végig az utat a reménykedéstől a beteljesülésig, kimaradsz valami értékesből. Ahogy az összes többi, aki csak durrbele módon csinálja.
2010. dec. 31. 22:48
 14/44 A kérdező kommentje:

persze én várok még, csak ha éreztem szerelemfélét a vége csalódás lett :D

nem tudom mennyi esélyt adjak még az egésznek, de azért még nem adom fel

2010. dec. 31. 22:51
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

Azért 18 évesen furcsa, hogy ilyeneket beszélsz. Ha eddig csalódás volt, akkor nyilván nem olyannal kezdtél, aki hozzád illő lenne. Ez természetes dolog, és sok emberrel megtörténik. Még messze vagy attól, hogy bárhová is siess, vagy éppen azon gondolkozz, hogy feladod.

(1st)

2010. dec. 31. 22:57
 16/44 A kérdező kommentje:
a baj az leginkább h egy kicsit visszahúzodó vagyok s:
2010. dec. 31. 23:01
 17/44 anonim ***** válasza:
s az jobb lenne, hogy osszekefelj valakivel es egy eletre megband amit tettel, mert nem azzal csinaltad akinek telleg lelkileg is testileg oda tudtad volna adni magad?? en leszarom mitmondanak masok mar megdongethettem volna jopar csajt de egyelore nembanom, hogy varok az igazira, azt viszont ensem tudom, hogy 20 ev mulva hogyan fogok erre visszagondolni, most egyelore igy latom jonak, ne ehhez mit szolsz?:P 19/F
2010. dec. 31. 23:17
 18/44 anonim ***** válasza:

És az mióta baj? Nem baj, csupán egy döntés, amit te meghoztál valamikor, hogy az leszel. Valójában egyik környezetben ilyen vagy, a másikban meg olyan. Nem igaz?

Szerintem arra vigyázz, hogy ha képes vagy visszahúzódó lenni, akkor valószínűleg a lelked is sérülékenyebb, mint másoknak. Kicsit talán szentimentálisan hangzik, de azért van benne valami. Ha valami nem úgy sül el, ahogy elképzeled, akkor nehezebb lesz feldolgozni.

Persze továbbra is csak rajtad múlik a dolog. Felnőtt vagy, a saját felelősséged. Csak gondold át alaposan, hogy mit teszel, és főleg, hogy kivel.

(1st)

2010. dec. 31. 23:17
 19/44 A kérdező kommentje:

" most egyelore igy latom jonak, ne ehhez mit szolsz?:P 19/F"

Én is egyenlőre így gondolom, hogy ez így jó nem is akarok rajta változtatni :)

utolsó: valóban elég érzékeny vagyok

nem is mennék csak úgy bele dolgokba nem vagyok ilyen

2010. dec. 31. 23:51
 20/44 A kérdező kommentje:

"Valójában egyik környezetben ilyen vagy, a másikban meg olyan. Nem igaz? "

Mármint ezt hogy értetted?

2010. dec. 31. 23:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!