Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha valaki 20 éven felül még...

Ha valaki 20 éven felül még szűz, akkor várjon még a szerelemre, vagy ha adódik alkalom akkor (csak szexpartner) akkor elveszítse vele? Szóval már 20 éven felül tök lényegtelen, hogy kivel veszítjük el? Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
egyébként nő-ről van szó.
2010. dec. 31. 21:30
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

"Mármint ezt hogy értetted?"

Feltételezem, hogy otthon, ismerős környezetben, a családoddal nem vagy olyan visszahúzódó, mint például első nap egy új társaságban, ahol nem ismersz senkit. Én legalábbis így vagyok vele.

2010. dec. 31. 23:58
 22/44 A kérdező kommentje:

velük tényleg nem vagyok ilyen velük sokkal jobban nyíltabb vagyok meg olyannal akit hosszú évek óta ismerek

elsőre nem tudok megnyílni annyira új emberek között látom te is így vagy vele :s sajnos ez legtöbbször olyan rossz nem?

Egyébként B.U.É.K.!! :):D

2011. jan. 1. 00:05
 23/44 anonim ***** válasza:

Na, látod. :)

Én azért igyekszem ezen változtatni, és nem a negatív oldalára összpontosítani. Az egész a fejünkben dől el. Se rád, se rám nincs a homlokunkra írva, hogy félénk. Ezt kell felismerni, és könnyebb kezelni a dolgot.

Persze néha jobban megy, néha kevésbé. Időnként tényleg rossz. Csak belegondolok, hogy ha élőben találkoznánk, vajon akkor is ilyen lelkesen kommunikálnék-e veled. Nem biztos. Érdekes, nem?

Neked is boldog új évet! :)

(1st)

2011. jan. 1. 00:18
 24/44 A kérdező kommentje:

egyébként azt hiszem én kiskoromban is ilyen voltam sokkal visszahúzodóbb.

persze, próbálok rajta változtatni kisebb sikerekkel.

de én úgy hiszem, hogy nem tudnék olyan nagyszájú lenni persze ha ismerős társaságban vagyok ott már sokkal jobban oldottabb vagyok.

az élő ismerkedés és a net-es ismerkedés tényleg nagyon más, de legalább ha neten ismerkednek az emberek többet megtudnak egymásról talán nem lesz olyan "gáz" az első találkozó. szreintem:)

:)

2011. jan. 1. 00:22
 25/44 anonim ***** válasza:

Én kicsi koromban nem voltam ilyen, igazi rosszcsont voltam. Az óvónénik és tanárok réme. Óvodában kiszöktem a csoportból és felmásztam a tűzlétrán az épület tetejére. Órákig kerestek. :)

Utána később változott a helyzet, ahogy szépen felnőttem, lassan teljesen az ellenkezőjére. Megvan persze mindennek az oka, de itt erre nem térek ki. Utána felismertem, hogy ez így nem teljesen jó, és azóta igyekszem aktívabb lenni. Egész jól megy a dolog, csak nem egyik napról a másikra.

A netes ismerkedéssel kísérleteztem már, de ezt szó szerint kell érteni, vagyis tényleg kísérlet volt, nem komoly szándék. Pont azt akartam kideríteni, hogy van-e értelme előzőleg sok információt megosztani a delikvenssel. Az eredmény: nem. Minél többet tud rólad az illető, annál kevésbé vagy érdekes a továbbiakban. Az első találkozó meg így is, úgy is "gáz". :)

2011. jan. 1. 00:48
 26/44 A kérdező kommentje:

szerintem csak azt unjuk meg elég hamar, akiben nem találunk semmi érdekeset vagy nem vagyunk vele egy hullámhosszon. az ilyet tényleg elég hamar meglehet unni én is tapasztaltam már ezt.

akkor te évről évre változtál sokat, én is ha úgy vesszük csak én még inkább visszahúzodóbb lettem de mostanában már annyira nem vagyok az végülis elértem azt a szintet h ne nagyon érdekeljen ez a dolog. :) persze próbálok rajta én is változtatni.

2011. jan. 1. 00:55
 27/44 A kérdező kommentje:

Óvodában kiszöktem a csoportból és felmásztam a tűzlétrán az épület tetejére.

-na ez jó :D te pedig lapultál mi, közbe kerestek téged :DD

én egyébként inkább olyan magamnak való vagyok te nem?

2011. jan. 1. 00:56
 28/44 anonim ***** válasza:
De, nagyon is, bár nem vagyok ezzel teljesen kibékülve.
2011. jan. 1. 01:05
 29/44 A kérdező kommentje:

én sem annyira de hát ha mi ilyenek vagyunk akkor mit tudnánk tenni ellene?:S

egyébként, ha kérdezhetem, hány éves vagy?

2011. jan. 1. 01:07
 30/44 anonim ***** válasza:

Tudni tudunk tenni ellene, csak mint mondtam, nem egyik napról a másikra. Csak néhány apró dolgot fel kell ismerni. Én igyekszem találni egyfajta középutat.

Természetesen megkérdezheted, sőt, már említettem is, hogy 26 vagyok.

2011. jan. 1. 01:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!