Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerinte meddig fogom birni...

Szerinte meddig fogom birni majd az elsőt?

Figyelt kérdés
Az önkielégitést úgy 15-20 percig tudom csinálni, hogy nem élvezek el. Védekezésül óvszert használnánk. 17F
2010. dec. 30. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
45 perc.
2010. dec. 30. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Két perc tíz másodperc.
2010. dec. 30. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:
1perc 13másodperc és 46századmásodperc
2010. dec. 30. 23:10
 4/7 anonim válasza:
szerintem még behatolás előtt elélvezel az izgalom miatt... vagyhát kitudja :P
2010. dec. 30. 23:48
 5/7 Peston ***** válasza:
Szerintem gyorsabb leszel, mint Sebastian Vettel Abu-Dzabiban. Amúgy ki tudja, erre nem lehet válaszolni.
2010. dec. 30. 23:59
 6/7 anyadkopasz válasza:
2óra 37 perc 40 másodperc 12 tizedmásodperc ... számolj vissza, mert utána kiégsz, ja és kerákos leszel.
2010. dec. 31. 00:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne hallgass erre a sok majomra :D bár abban igazuk van, hogy ez egy olyan dolog, amit nem lehet előre megmondani!

A lényeg: próbálj meg Te is és a barátnőd is ellazulni, ne parázz azon, hogy hamar eldurransz, Ő ne parázzon azon, hogy fájni fog. Jó sok előjáték legyen, az sem baj ha elmész közben, annál tovább fog tartani maga az aktus.

Védekezni semmiképp ne felejtsetek el. Ha tabit szed, akkor mázlista vagy, annyira nem kell vigyázni, viszont ha gumiban fogjátok csinálni, akkor vigyázz arra, hogy előjáték alatt is bekaphatja a legyet, ha nem vigyáztok, bár ennek marha kicsi az esélye szerintem.

Ha meg mégis hamar elmész, akkor sincs szerintem semmi gond, fiatal lehetsz még, fel fog az állni pikpakkra megint, ha rásegít kicsit kézzel-szájjal, amivel épp jólesik! ;)

Jah és sok sikert, legyen egy felejthetetlen élményed :D

20f

2010. dec. 31. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!