Pár napja jóslóim vannak. Ma voltam védőnőnél és azt mondta, hogy ő szerinte már 2 hétig sem fogom kihúzni. Szerintetek mennyire higgyem el amit mondott? 35+5 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 16:50
1/8 anonim válasza:
Hát elméletileg ő okosabb ilyen kérdésben nálunk. De egyik ezt mondja, másik azt... Én nem hallottam még ilyenről, hogy ha jósló fájásaid vannak, akkor két hét és kezdődik. Egyébként ha két hét múlva szülsz, akkor már nem lesz semmi baj, teljesen készen áll egy 37 hetes baba:D A nyákdugóra hallottam én azt, hogy ha "elveszíted" akkor két hét max.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ.és azt meg tudná valak mondani h miért lehet az h napok óta lustább a babám a kelleténél.gyengébben mozog mint szokott,és kevesebbet.nézett a védőnő szívhangot,az rendben van.
2010. ápr. 19. 17:21
3/8 anonim válasza:
Arra azért kiváncsi lennék, hogy egy védőnő honnan tudja megmondani, hogy mikor szülsz. Csak találgat szerintem . Még a dokik sem tudják megmondani előre.
4/8 anonim válasza:
Frontok vannak, amik sok babára így hatnak. Egyébként díjazom a védőnő okosságát! Ő ugyan honnan veszi az alapján, hogy jóslóid voltak pár napja, hogy már nem húzod 2 hétig sem??? ezt még az orvos se tudja megjósolni, nemhogy egy védőnő!!! Hányszor hallani, hogy anyuka délelőtt volt az orvosnál, aki megállapította, hogy minden rendben, még nem jön a baba, aztán éjszaka már meg is szül.... Nekem már a 24. héttől voltak jóslóim, még MagneB6-ot se szedtem, mert nem hallottam, hogy lehet, mégis csak a 38. héten szültem...pedig 4. baba!!!
5/8 anonim válasza:
Áááááááá! Olyan okosak a védőnők, én részemről kiakadok az enyémtől, kár, hogy nem lehet választani.
Megvizsgált, látja mennyire van megrövidülve a méhnyak és mennyire nyitott a méhszájad?
Egyik ikres barátnőm méhnyaka 1 centire meg volt rövidülve, nyitva volt és amikor az orvos mondta, hogy kb. 1.5 hét, onnantól 3 hét múlva bújtak elő a babái.
6/8 anonim válasza:
Nekem a 34. héttől voltak jóslóim, 38. héten szültem. Nem jelent igazán semmit, nem ezen múlik. Már nem sok van neked hátra! Könnyű, gyors szülést!!!
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenki válaszát.
2010. ápr. 20. 10:55
8/8 anonim válasza:
Mindegyik babámnál hamar kezdődtek a jóslók, és a méhszáj is hamar nyílni kezdett (sőt, volt, hogy a 35. héten elment a nyákdugó), mégsem született egyik gyerek sem a a 39. hét előtt. Most 34 hetes vagyok, 24. hét óta 2100 a méhszájam, durva jóslóim vannak, de szerintem most sem fogok előbb szülni.
Ha valaki, akkor a védőnő biztosan nem tudja ezt megjósolni! Még a dokik sem tudják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!